Okula Dönüşe Özel Öğrenci Seti Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okula Dönüşe Özel Öğrenci Seti Kampanyası

Tarihler: 26 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 15 Ekim 2015 Perşembe

Firma: Yataş Grup

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2015 ~ Eki 15, 2015

Sağlıklı uykunun vazgeçilmez temsilcisi Yataş Grup, yeni eğitim ve öğretim dönemini yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımından oluşacak öğrenci seti kampanyası ile karşılıyor.

Farklı zevklere hitap eden, kalitesi ve tasarımıyla ilgi gören, ev ürünleri ile beğeni toplayan Yataş Grup, mobilya, yatak ve tekstil ürünleri için başlattığı öğrenci seti kampanyasıyla çocukların ve gençlerin yatak odalarını yenileyecek.

22 Ağustos – 15 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanya için üç ayrı özellikte uyku setleri hazırlandı. Tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı beklentilere cevap verecek şekilde hazırlanan her set içinde 90x190cm – 100x200cm – 120x200cm olmak üzere üç farklı seçenek yer alacak. Her bir öğrenci uyku seti yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımından oluşacak.

Kampanya kapsamında aileler eğitimlerine geri dönen çocuklarının yatak odalarını hem ekonomik hem de kaliteli Yataş ürünleriyle yenileyebilecek.

Süper Ekonomik Set Fiyatı ile Şaşırtıyor
Tüm öğrencilere sağlıklı uyku sunan Yataş’ın, süper ekonomik seti; 90x190cm yatak, 90x190cm baza, 90cm’lik başlık, 1 adet yastık, tek kişilik yorgan ve nevresim takımından oluşuyor ve süper ekonomik setin fiyatı 685 TL. Yataş kalitesiyle çocuklarının hem sağlıklı uyumasını hem de bu sayede daha başarılı olmasını dileyen tüm aileler bu fırsatı kaçırmasın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT