Okullar Açılacak Sıralar Renklenecek

Okullar Açılacak Sıralar Renklenecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okullar Açılacak Sıralar Renklenecek

Tarihler: 26 Ağustos 2019 Pazartesi ~ 26 Ekim 2019 Cumartesi

Firma: Sharpie Fine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2019 ~ Eki 26, 2019

9 Eylül sabahı milyonlarca öğrenci ilk ders ziliyle birlikte okul sıralarındaki yerlerini alacak. Evde ve okulda birçok yüzeye uygulanabilen, sağlık ve kaliteden tam not alan Sharpie Fine Permanent Markör kalemler ile yaratıcılıklarına yaratıcılık katacak öğrenciler, böylece kendi düşlerini yansıttıkları projelere imza atabilecekler.

9 Eylül günü milyonlarca öğrenci ve aileleri için ilk ders zili çalacak. Şimdinin öğrencileri geleceğin tasarımcıları, mühendisleri, reklamcıları ve öğretmenleri olacaklar. Bu yüzden her öğrencinin çantasında mutlaka yaratıcılıklarını renkleri ve kalitesiyle destekleyecek Sharpie Fine Permanent Markör kalemleri bulundurmaları çok önemli.

Düşler gerçeğe dönüşüyor
Evde ve okulda birçok yüzeye uygulanabilen Sharpie Fine kalemler ile öğrenciler kişisel tasarımlarını yapabilir, yaratıcılıklarına yaratıcılık katabilirler. Karton, fotoğraf kağıdı, ahşap, metal, folyo, taş, plastik ve deri gibi birçok yüzeye uygulayabilecekleri bu kalemlerle hem başarılı ödevlere imza atabilir hem de hayal güçlerini, karakterlerini yaptıkları işe yansıtabilirler. Ödevlerini yaparken aynı zamanda eğlenen öğrenciler için ödev korkusu da tarih olabiliyor.

Rengarenk ve kalıcı tasarımlarla yetenekleri ortaya çıkaran Sharpie Fine Permanent Markör, aynı zamanda suya ve solmaya karşı da dayanıklı. Mürekkebi çabuk kuruma özelliği sayesinde etrafa bulaşmıyor, dağılmıyor ve elleri kirletmiyor. 0.9 mm uç kalınlığına sahip kalemlerin ayrıca kolay saklamak için özel tasarım klipsli kapağı mevcut.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT