Okullar Açılıyor! Çalışkan Arzum Ürünleri Mutfaklarda Yerini Alıyor

Okullar Açılıyor! Çalışkan Arzum Ürünleri Mutfaklarda Yerini Alıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okullar Açılıyor! Çalışkan Arzum Ürünleri Mutfaklarda Yerini Alıyor

Tarihler: 18 Eylül 2018 Salı ~ 18 Kasım 2018 Pazar

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2018 ~ Kas 18, 2018

Çocuklar okula, Arzum mutfağa! Arzum, okula dönüşün vazgeçilmezi olan besleyici öğünlere Eco Panini Izgara ve Tost Makinası ile lezzet katarken, sağlıklı içecekler sunan Shake’N Take ile öğrencilerin enerjisini yükseltiyor.

Eco Panini Izgara ve Tost Makinası ile sağlıklı ve pratik okul lezzetleri

Arzum Eco Panini Izgara ve Tost Makinası, kahvaltıda, ara öğünlerde, akşam yemeklerinde çocukları için sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak isteyen annelerin en büyük yardımcısı oluyor. Arzum Eco Panini Izgara ve Tost Makinası ile sabah kahvaltıları için tost, ara öğünde sıcak bir sandviç, akşam yemeği için 180 derece açılabilir üst gövdesi sayesinde ızgara yapılabiliyor. Her öğünde çocuklarına lezzetli yiyecekler hazırlamak isteyen annelerin işini kolaylaştıran tost makinası, 1800 Watt güçle çalışıyor ve yapışmayan ısıtıcı plakalardan oluşuyor. Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde ile gıdaları ezmeden pişiren tost makinası, tek seferde dört dilim tost yapabiliyor.

Arzum Eco Panini Izgara ve Tost Makinası, kilitleme mandalı sayesinde dik konumda muhafaza edilebiliyor ve tezgah üzerinde daha az yer kaplıyor aynı zamanda yapışmaz plakaları sayesinde bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabiliyor.

Shake’N Take ile okulda enerji hiç bitmiyor

Leziz, sağlıklı meyve ve sebze karışımlarından smoothie’lere kadar birçok içeceği hızlı bir şekilde hazırlayabilen, her an taze taze tüketilmesini sağlayan Arzum Shake’N Take okulda çocuklara enerji katıyor. İki karıştırma şişesine sahip blender tek tuşla çalışıyor ve karıştırma şişesiyle okul çantalarındaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT