Oleg Cassini'den Yeni Yıl İçin Özel Koleksiyon Brıght & Bold

Oleg Cassini'den Yeni Yıl İçin Özel Koleksiyon Brıght & Bold

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oleg Cassini'den Yeni Yıl İçin Özel Koleksiyon Brıght & Bold

Tarihler: 17 Ekim 2018 Çarşamba ~ 17 Aralık 2018 Pazartesi

Firma: Oleg Cassini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2018 ~ Ara 17, 2018

Yarım asırı aşkın süredir kadınların tüm özel günlerinde en yakın arkadaşı marka olarak tüm dünyada dört yüzden fazla noktada yer alan Oleg Cassini; gelinlik ve gece elbisesindeki iddiasını kapsül koleksiyonlarla bir ileri seviyeye taşımaya kararlı. Marka, Bright and Brave adını verdiği 10 parçalık kapsül koleksiyonda yeni yıl heyecanını maksimalist kalıplar ve aksesuarlarla kendine has bir tasarım bakış açısıyla ele alıyor. Limitli sayıda tüm Oleg Cassini mağazalarında ve web siteside Kasım sonu itibariyle satışa sunulacak koleksiyon, partiden özel davetlere cesur bir stile imza atmak isteyen kadınların yardımına koşuyor.

Oleg Cassini yeni yılda stilinizdeki iddiayı bir adım daha ileriye taşıyor. Yılbaşına özel olarak hazırladığı 10 parçalık yeni koleksiyonu Bright and Brave’de yer alan her bir parça sezon trendlerinden etkilenmiş. Kendinden simli, ışığı olduğu gibi yansıtan kumaşları ; payetler , ince el işlemeleri , danteller ve tüller ve tüylerle buluşturan koleksiyonda miniden maksiye, uzun kol detaylarından straplez kesimlere kadar bir çok farklı stil yer alıyor. Kış düğünlerinden yeni yıl sabahına kadar uzanacak partilere kadar bir çok davette rahatlıkla giyilebilir koleksiyon; Oleg Cassini’nin smart&functional ( akıllı ve kullanışlı) tasarım felsefesine göre oluşturulmuş. Her bir dolapta olması gereken anahtar parçalar, 2019’un öncü kış trendlerine göre ele alınmış. Bright & Bold koleksiyonunda derin V yaka detayları payetli kumaşlarla birleştirerek cesur bir görünümün kodları oluşturulurken; romantik danteller prenses kesim kabarık mini eteklere eşlik ediyor ve romantik stilinden taviz vermeyenler için iyi bir seçenek oluşturuyor. Kış sezonunun trend renklerinden olan siyah rengin ön planda olduğu koleksiyona, 2018 yılına damgasını vuran altın ve gümüşün ışıltılı tonları eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT