Oleg Cassini Düğün Sezonunu İndirim İle Karşılıyor!

Oleg Cassini Düğün Sezonunu İndirim İle Karşılıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oleg Cassini Düğün Sezonunu İndirim İle Karşılıyor!

Tarihler: 03 Haziran 2021 Perşembe ~ 03 Ağustos 2021 Salı

Firma: Oleg Cassini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2021 ~ Ağu 3, 2021

Oleg Cassini, %30 indirimle evlenecek çiftlerin heyecanına ortak oluyor.

Haziran itibariyle normalleşmeye başlayacağımız ve sevdiklerimizle tekrar bir araya gelmenin heyecanını paylaştığımız bu dönemde uzun zamandır evlenecek olan çiftlere Oleg Casssini’den güzel bir haber var.

Yarım asrı aşkın süredir dünyanın dört yüzden fazla noktasında yeni nesil mağazacılık ve global tasarımlarla kadınların en yakın arkadaşı olan Oleg Cassini, düğün hazırlığı yapan tüm gelin adaylarına seçili sezon ürünlerinde %30 indirim sunuyor.

Yeni bir hayata doğru ilerlerken içinde kendini kusursuz hissedebilecekleri 50’den fazla söz, nişan ve kına elbisesi ile 40’tan fazla yeni sezon gelinlik modeli %30 indirim ile gelin adaylarını bekliyor. ‘Hemen Teslim’ seçeneği ile beğendikleri elbiseye stresli sipariş ve tadilat süreçleri olmadan sahip olabilen gelin adayları Oleg Cassini’nin uzman terzi kadrosu eşliğinde beğendikleri elbiseye diledikleri kişiselleştirmeyi de yaptırabiliyor.

Sezonun tüm trendlerini bulabileceğiniz koleksiyonda inci detayları, yeni nesil danteller, modern siluetlerle birlikte romantik balon kollar ve uçuş uçuş etekler öne çıkanlar arasında. Kır düğünlerinden gösterişli davetlere uzanan birçok konsept için sınırsız seçeneğin her kadın zevk ve bedenine uygun şekilde tasarlandığı ve sunulduğu koleksiyonda, mağazadan düğüne zahmetsiz bir hazırlık için tüm detaylar düşünülmüş.

İlk kez Oleg Cassini’nin duyurduğu Online stil danışmanlığı hizmeti ile gelin adayları mağazaya gitmeden de canlı video bağlantısı ile stil danışmanları ile görüşebiliyor ve hayalindeki elbiseyi danışman eşliğinde online olarak seçebiliyor. Sunduğu tüm ayrıcalık ve hizmetlerle Oleg Cassini kadınların her anında onların yanında olmayı vaad ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT