OMEGA Tresor Koleksiyonu

OMEGA Tresor Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi OMEGA Tresor Koleksiyonu

Tarihler: 19 Mart 2019 Salı ~ 19 Mayıs 2019 Pazar

Firma: OMEGA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2019 ~ May 19, 2019
Geçtiğimiz yıl, OMEGA'nın lüks kadın saati üretimindeki tarihi itibarı daha da yükseğe çıktı. Bunu sağlayan ise büyük oranda Trésor koleksiyonunun gelişiydi. Klasik tasarımı modern dokunuşlarla harmanlayan saatler, gerçek bir popüler tercih olduğunu ispatladı. Bu yıl, kırmızı-beyaz benzersiz yeni bir modelini de içeren bir stil seçkisi görücüye çıkacak.

Yeni saat, paslanmaz çelikten üretilen 36 milimetre çapında parlak bir kasaya sahip. İyi bilinen Trésor stiline uyan kasa, her iki yanda zarif bir şekilde kavislenen 38 adet küçük pırlanta ile süsleniyor.

Tepe üzerinde yer alan tek pırlanta, beş adet OMEGA logosundan oluşan kırmızı seramik bir çiçekle çevreleniyor. Saatin arkasını çevirdiğinizde karşınıza çıkan metalik "Her Time" deseniyle süslenen parlak aynalı kasa arkasının içinde, OMEGA Calibre 4061 mekanizması yer alıyor.

En dikkat çekici özelliği ise yeni renk kombinasyonu. Beyaz lake kadran, kırmızı baskılı Roma rakamlarıyla çevrelenirken; uyumlu kayışı da kırmızı derisi ile göz kamaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT