Omnia Su Koleksiyonu'ndan Bey Vazo ve Bey Bardak Serisi

Omnia Su Koleksiyonu'ndan Bey Vazo ve Bey Bardak Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Omnia Su Koleksiyonu'ndan Bey Vazo ve Bey Bardak Serisi

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2018 ~ Tem 8, 2018

Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, iki yıl önce tasarım ve kültür arasındaki ilişkiyi yeni bakış açıları ve tekniklerle geliştirerek camın yarınını tasarladığı Omnia Koleksiyonu’nu “su” teması ile sürdürüyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, yeni “su” temasıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Defne Koz, Sezgin Aksu, Mario Trimarchi gibi dünyaca ünlü tasarımcıların yanı sıra genç yeteneklerin tasarımlarına da yer verilen yeni “Omnia Su” Koleksiyonu’nda cam gibi formsuz ve şekilsiz olan suyun, akışkanlığı, damlaları, dalgaları ve sıçrama halleri koleksiyon parçalarına esin kaynağı oldu.

Omnia Su Koleksiyonu’nda dünyaca ünlü Türk tasarımcı Defne Koz’un da üç farklı tasarım ürünü yer alıyor. Bu ürünlerden Defne Koz tarafından tasarlanan yalın geometrilere sahip üç farklı boydan oluşan Bey vazolarda tüm dikkat ürünün dokusu üzerinde yoğunlaşıyor.

Bey Bardak serisini Beykoz ürünleri ve tekniğinden ilham alarak tasarladı. Günümüz cam ürünlerinde görülebilen narin ürünlerin zarif el emeği, işçilik ve renkteki üstün ustalığı göz önünde bulundurularak tasarlanan seri, rahat kullanımı ile göz dolduruyor.

Omnia Su Koleksiyonu’nda dünyaca ünlü tasarımcıların yanı sıra genç yeteneklerin de bulunduğu 15 tasarımcıya ait tamamen el imalatı olan 150’ye yakın parça yer alıyor. Tüm ürünleri incelemek için pasabahceomnia.com sitesi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT