Organik Cilt Bakım Ürünleriyle Cildinize İyi Bakın

Organik Cilt Bakım Ürünleriyle Cildinize İyi Bakın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Organik Cilt Bakım Ürünleriyle Cildinize İyi Bakın

Tarihler: 28 Mayıs 2019 Salı ~ 28 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Bee Beauty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2019 ~ Tem 28, 2019

Gratis’in özel markası Bee Beauty ürün gamına organik sertifikalı ve vegan ürünlerden oluşan yeni cilt bakım serisini ekledi. Yalnızca Gratis mağazalarında yer alan Bee Beauty’nin organik serisinde doğal bitkilerden elde edilen cilt bakım ürünleri bulunuyor.

Gratis’in el ve vücut bakım ürünleri ile öne çıkan özel markası Bee Beauty, organik sertifikalı ve vegan ürünlerden oluşan yeni cilt bakım serisini satışa sundu. Ana maddesi ‘Ölmez Otu Çiçeği’ olan Bee Beauty Organik Serisi’nde gece ve gündüz kremi, beyazlatıcı krem, göz kremi, köpük ve likit temizleyici, cilt toniği, cilt temizleme suyu ve sütünün yanı sıra yüz bakım serumu yer alıyor.

Kuru ciltleri derinlemesine nemlendirerek, cilde canlılık ve ışıltı kazandıran ‘Ölmez Otu Çiçeği’ ana maddesinden üretilen Bee Beauty’nin yeni organik cilt bakım serisini deneyimlemek isteyenler Gratis mağazalarında buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT