Oyunbozan Ralph Toyzz Shop’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oyunbozan Ralph Toyzz Shop’ta

Tarihler: 06 Mart 2013 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Toyzz Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2013 ~ May 5, 2013

Çizgi film karakterleri çocukların vazgeçilmezi

Neşeli ve eğlenceli alışverişin markası Toyzz Shop, kaliteli ve eğitici oyuncak gruplarıyla çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de gitmeye can attığı koskocaman bir oyuncak dünyası!

Oyuncakçınız Toyzz Shop, yerli-yabancı lisanslı birçok markadan oluşan ürün gruplarıyla güvenilir ve kaliteli eğlencenin adresi.

Mart ayında Toyzz Shop raflarında yeni bir karakter! Oyunbozan Ralph

Oyunbozan Ralph filminin vizyona girmesiyle filmin oyuncakları sadece Toyzz Shop’ta.

Atari oyununun bina yıkan 'kötü adamı' rolündeki Ralph’in hikayesinin anlatıldığı filmde, Ralph artık iyi bir kahraman olmak istemektedir. Film Ralph’in başından geçen maceraları eğlenceli bir biçimde anlatırken filmin renkli oyuncakları, figürleri ve peluşları hem kız çocuklarının hem de erkek çocuklarının büyük ilgisini çekecek.

Müzik aletleri, lisanslı oyuncaklar, bebekler, arabalar, çizgi film karakterleri, figürler, kırtasiye ürünleri, eğlenceli aksesuarlar, hobi ve okul malzemeleriyle 20.000 in üzerinde ürün çeşidi Toyzz Shop’ta sizleri bekliyor.

Ayrıca iş yoğunluğundan alışverişe ayıracak vaktiniz yoksa ya da henüz şehrinizde bir Toyzz Shop açılmamışsa Toyzz Shop’un ödüllü sitesi www.toyzzshop.com dan istediğiniz hediyeyi birkaç dakikada satın alabilir, sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz! Üstelik www.toyzzshop.com ‘dan yapacağınız 75 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti de yok.

Toyzz Shop mart ayında seçkin alışveriş merkezlerinde bulunan 92 mağazası ile sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT