Öz-El APlus İle Kendi Tasarımlarınızı Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öz-El APlus İle Kendi Tasarımlarınızı Yaratın

Tarihler: 31 Temmuz 2014 Perşembe ~ 30 Eylül 2014 Salı

Firma: Öz-El

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2014 ~ Eyl 30, 2014

Öz-El APlus’ın ürünleriyle kıyafet ve aksesuarlarınıza yepyeni bir hava kazandırma zamanı. Rengarenk kurdelelerden düğmelere hazır fiyonklardan çıtçıtlara kadar binlerce çeşit tuhafiye ürünüyle kendi modanızı yaratabilirsiniz.

Her sezon büyük paralar vererek kıyafet ve aksesuar almak yerine giysilerinizde yapacağınız küçük dokunuşlarla kişisel modanızı yaratabilir ya da yeni trendlere uygun olarak gardırobunuzu dönüştürebilirsiniz. Öz-El APlus’ın iğneden ipliğe binlerce çeşit tuhafiye ürününden oluşan koleksiyonu size hayalinizdeki kıyafetleri oluşturma olanağı sunuyor. Öz-El APlus’ın rengarenk kurdelelerden düğmelere, çıtçıtlardan hazır fiyonklara kadar binlerce çeşitten oluşan ürünleriyle kıyafetlerinize yeni bir hava verebilirsiniz. Böylece yeni giysilere sahip olurken, aynı zamanda yararlı bir hobi edinebilirsiniz. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük dar dokuma üreticisi olan Öz-El Şirketler Grubu’nun yeni markası Öz-El APlus ürünleri; seçkin tuhafiye, hobi mağazaları ve marketlerde satılıyor. www.ozelaplus.com adresindeki online satış mağazası kanalıyla da pazarlanan ürünlerin perakende satış fiyatları 80 kuruştan başlıyor.

İstediğiniz kadar alın

Öz-El APlus ürünleri, başta kadınlar olmak üzere tüm tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Ürünlerini özel ve şık kutularında ölçü ve adetle satışa sunan marka, tüketiciye ihtiyacı olan kadar ürünü alma olanağı sunuyor. Böylece kendi modasını yaratmak isteyen tüketicilerin hayatı kolaylaşıp, israf önleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT