Özel İşbirliği Ve Kapsül Koleksiyonu Sunar

Özel İşbirliği Ve Kapsül Koleksiyonu Sunar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özel İşbirliği Ve Kapsül Koleksiyonu Sunar

Tarihler: 17 Şubat 2020 Pazartesi ~ 17 Nisan 2020 Cuma

Firma: Michael Kors Collection 007

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2020 ~ Nis 17, 2020

Michael Kors Collection, marka için bir ilk olan 007 ile franchiseortaklığını duyurmaktan mutluluk duyar. 25. James Bond filmi “No Time To Die” kutlamak için Michael Kors Collection Bancroft çantasını içeren sınırlı sayıda bir kapsül koleksiyonunu sunuyor. Üç parçadan oluşan kapsül koleksiyon dünyanın dört bir yanındaki seçkin Michael Kors mağazalarında, MichaelKors.com'da ve franchise'ın resmi çevrimiçi mağazası 007Store.com'da Mart ayının sonundan itibaren satışa sunulacak.

İtalya'da özel olarak üretilen ve sadece “No Time To Die” için yaratılan MKC x 007 Bond Bancroft, Bond Carryall ve Bond Duffel modelleri hepsi James Bond filmleriyle eş anlamlı olan sofistike ruhu temsil ediyor. Lüks dana derisi tasarımı ile Bond Bancroft çantası, zarif silueti ve ferah iç mekanı ile günlük zarafeti yansıtıyor. Yeni Bond kızı, BAFTA ve Akademi Ödülü adayı ünlü İngiliz aktris Naomie Harris’in canlandırdığı Moneypenny karakterinde görülen çantanın içinde yer alan MKC x 007 plakası özel işbirliğini vurguluyor. Bond Carryall ve seyahatler için tasarlanan MKC x 007 deri bagaj etiketli Bond Duffel ile kapsül koleksiyon şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

“Jet set cazibesi, sofistike ruh, hız, enerji — bunların hepsi James Bond dünyasını düşündüğünüzde akla gelen kelimelerdir” diyor tasarımcı Michael Kors. “Bu anahter kelimeler aynı zamanda marka DNA'mızın da merkezinde yer alıyor. Bu işbirliği gerçekten moda ve sinemanın mükemmel birlikteliğini yansıtıyor. ”

Ölmek İçin Zaman Yok'un lansmanını ve MKC x 007 Bond Kapsül Koleksiyonu'nun tanıtımını kutlamak için Michael Kors, Milano Moda Haftası kapsamında Milano’da açılan yeni showroom'unda yıldızlarla süslenmiş bir VIP partisine ev sahipliği yapacak.

Ölmek İçin Zaman Yok, 2 Nisan 2020'den itibaren İngiltere'de Universal Pictures International aracılığıyla ABD'de ve 10 Nisan'da ABD'de, United Artists Releasing afişiyle MGM'den sinemalarda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT