Özel Tasarımlı Pinkswans ile Renkli Bayramlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özel Tasarımlı Pinkswans ile Renkli Bayramlar

Tarihler: 23 Ekim 2012 Salı ~ 23 Aralık 2012 Pazar

Firma: Pinkswans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2012 ~ Ara 23, 2012

Modernteks A.Ş. bünyesinde yaratılan Pinkswans, eşarp, fular, şal, çanta ve aksesuar tasarımlarıyla bayram alışverişinde geniş seçenekler sunuyor. Eşarp, fular, şallar ile çantalar rengarenk modelleriyle bayrama neşe katacak…

İpliğin saflığını, teknoloji ile birleştirerek zarif ve şık tasarımlara imza atan Pinkswans Koleksiyonu’nda eşarp, fular, şal ve çanta modelleri ile eldiven, bere gibi çeşitli aksesuarlar yer alıyor. Yüksek kalite, uygun fiyat anlayışla hazırlanan koleksiyondaki ürünler, geniş seçenekler içeriyor.

Günümüz trendlerini yansıtan çizgilere sahip olan ve kombinlendiği kıyafete zarafet katan modellere, markanın tasarım gücü de yansıyor. Günün her saatinde kullanılabilen, çiçek desenli, rengarenk eşarp ve fularlar serin günlerde adeta ilkbahar havası estiriyor. İspanyol tasarımcı Mari Carmen García Sánchez De León imzalı özel şal kreasyonları da dikkat çekiyor.

Pinkswans, hazırladığı çanta modellerini de kullanıcıların seçimine sunuyor. Günlük kullanım için tasarlanan çantaların yanı sıra fonksiyonel makyaj çantaları da ilgi görüyor.

Yüksek kalite, uygun fiyat anlayışla hazırlanan Pinkswans koleksiyonuna Profilo AVM mağazasından ve www.pinkswanshop.com’dan ulaşmak mümkün…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT