Özgür Stile Otantik Yorum

Özgür Stile Otantik Yorum

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özgür Stile Otantik Yorum

Tarihler: 02 Temmuz 2019 Salı ~ 02 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Oxxo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2019 ~ Eyl 2, 2019

Gençliğin cool ve enerjik ruhunu tasarımlarına yansıtan Oxxo; yazın enerjisine kulak vererek farklı kültürlerden izler taşıyan Remember Traditions Koleksiyonu ile güneşi selamlıyor.

Patchwork etkili desen ve dantel detaylı tasarımları ile farklı gelenekleri içinde barındıran Remember Traditions Koleksiyonu ile Oxxo; kültürel zenginliğe vurgu yapıyor.

Koleksiyonda yer alan aplike nakış detaylı elbise ve top modelleri doğal materyallerle buluşurken mix desenli maxi boy elbise günlük stili sıradanlıktan kurtarıyor.Koleksiyonda dikkat çeken print t-shirtler ise mini şort ya da asimetrik desenli etekler ile kombinlenerek rahat ve özgür bir stil yaratıyor.File elbise ve top modelleriyle etnik trend dinamik ve modern bir yorum kazanırken danteller ve fırfırlar ise koleksiyona feminen bir duruş getiriyor.

Nötr siyah ve beyazlardan krem ve kiremit tonlarına Remember Traditions koleksiyonunun renkleri etnik stilin ana tonlarından oluşuyor. Bu renklerin yanı sıra bu tarzının olmazsa olmazı etnik desenler özgür tavırlı sıcak bir stil ortaya çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT