Pantene ile Güneşin Tüm Güzelliği Saçlarınızda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pantene ile Güneşin Tüm Güzelliği Saçlarınızda

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Pantene gücü yazın da üstün koruma sağlıyor Güneş tüm Güzelliğini Saçlara Yansıtıyor.

Boyalı saçlar için özel olarak tasarlanmış “Pantene Koruyucu ve Parlaklık Serisi”, özellikle yaz aylarında etkisini artıran güneş ışınlarının boyalı saçlar üzerinde yarattığı olumsuz etkileri en aza indiriyor ve saçın ilk boyandığı andaki parlak ve canlı rengini uzun süre korumasına yardımcı oluyor.

Özellikle yaz aylarında, boyalı saçlar her zamankinden daha fazla korunmaya ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Artan sıcaklığın yanı sıra deniz suyu, klor gibi etkenler boyalı saçların daha mat ve sağlıksız bir görünüm almasına neden oluyor. Kimyasal bir işlem olan boyama işlemi temel saç yapısını değiştirerek saçın doğal su geçirmez F-tabakasını yok ediyor ve boyalı saçın daha gözenekli, yıpranmaya yatkın olmasına neden oluyor. Bunun sonucunda da saçlar her zamankinden daha fazla kırılıyor ve saç rengi hızla soluyor.

Pantene’in boyalı ve gölgeli saçlar için özel olarak formüle edilen “Renk Koruyucu ve Parlaklık” serisi boyalı saçların ihtiyaç duyduğu sağlıklı bakımı sunuyor.

Koleksiyon saçın boyama işlemi ile kaybettiği su geçirmezlik özelliğini değiştiriyor. Arındırma, Nemlendirme, Onarım ve Koruma olmak üzere 4 aşamalı bakım sunan serinin her bir ürünü özel olarak hazırlanmış formülasyonlar içeriyor.

Pantene Boyalı Saçlar Serisinde yer alan şampuan ve saç kremi boyalı ya da gölgeli saçları korurken, aynı seride yer alan maskeler ve serumlar saç renginin canlılığını hapsediyor ve saçların daha parlak olmasını sağlıyor.

Pembe ürün kodlu Pantene Boyalı Saçlar serisiyle, boyalı saçlar yaz aylarında da parlak ve sağlıklı kalıyor.

Pantene Saç Bakım Ürünleri Tavsiye Satış Fiyatları :

2 Dakikada Etkili Boyadan Kaynaklanan Yıpranmalara Karşı Yoğun Onarıcı Saç Bakım
Maskesi………………………………………………………………………………………………..13,9TL Renk sabitleyici Konsantre Saç Bakım Kürü…………...........….............……………………………13,9TL
3 Dakikada Etkili Mucize Serum………………………....………....…………….…………….11,9TL
Anında Parlaklık Veren Koruyucu Saç bakım Spreyi…………………..........……………8,9TL

Saç yapınıza en uygun Yeni Pantene ürünlerini öğrenmek için
www.facebook.com/PanteneTurkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT