Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi

Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi

Tarihler: 16 Kasım 2016 Çarşamba ~ 16 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2016 ~ Oca 16, 2017

Mevsim geçişlerinde koparak dökülen saçlar çoğu kadın için korkulu bir rüya. Doğru ve güçlü bir saç bakım rutiniyle mevsimsel saç dökülmelerinden kurtulabilir, saçlarınızın nem dengesini sağlayıp kötü hava şartlarından etkilenmesini önleyebilirsiniz.

Rüzgar, soğuk hava ve havadaki nemin azalması gibi mevsimsel etkiler saçınızın normalden daha çok kurumasına sebep olur. Saçın nemini kaybettiği bu soğuk havalarda Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi, saç dökülmesini 3 kat azaltarak saçlarınızın sağlıkla ışıldamasını sağlar.

Saç dökülmesinin tüm kadınlar için büyük bir sorun olduğunu bilen Pantene Pro-V, özel formülü ile saça hücresel düzeyde etki ederek kökten uca güçlü saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Saçınızın fiber yapısını hem şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara, hem dökülmeye karşı güçlendiren Pantene, saçınızın nem dengesini sağlayıp kötü hava şartlarından etkilenmesini önlüyor, sağlıkla ışıldamasına yardımcı oluyor.

1. ARINDIRIN

Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Şampuan
Saçı arındırır ve Pro-V formülü ile mevsimsel geçişler ve soğuk havalardan kaynaklanan yıpranmaları önlemek için hücresel düzeyde harekete geçer. Saç dökülmesine karşı saçın gücünü korur. Böylece saçlar güçlenir ve yıpranmalara karşı kökten uca korunur.

2. BAKIM YAPIN

Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Kremi
Özel Pro-V formülü saçı nemlendirir ve kolay açılmasını sağlar, böylece kırılma korkusu olmadan saçlar kolayca taranır. En iyi sonuç için her yıkamada şampuandan sonra kullanarak saçınızı koruyun ve saç dökülmelerini azaltın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT