Parfümün Beş Duyuyla Dansı Wepublic’te

Parfümün Beş Duyuyla Dansı Wepublic’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Parfümün Beş Duyuyla Dansı Wepublic’te

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Özgür ve yeni nesil alışveriş anlayışı ile açıldığı ilk günden bu yana perakende dünyasını farklı deneyimlerle buluşturan WEPUBLIC, sizleri ilk kez yapılacak olan parfüm, tadım ve çay degustasyonuna davet ediyor. 

Wepublic Xperience etkinliklerinden ilki olan “Parfümün Beş Duyuyla Dansı” 10 Mayıs 2017, Çarşamba günü saat 19.00-20.00 arası WEPUBLIC’te gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılan misafirler WEPUBLIC’in içindeki Parfüm Kütüphanesi’nde yer alan Chloe, Bvlgari, Versace, Roberto Cavalli ve Calvin Klein markalarının dikkat çekici, hafızalarda kalan ve tutku uyandıran parfümlerinin farklı notalarını, bir degustasyon yolculuğu eşliğinde dinleyerek, tadarak, koklayarak, dokunarak ve izleyerek tahmin etmeye çalışacak, en yakın tahmini yapanlar arasından şanslı bir katılımcı hediye parfüm kazanacak.

Koku ve Mekan Enerjisi Uzmanı Aslı Ekitmen’in parfüm notaları ve enerjileriyle ilgili bilgiler paylaşacağı etkinlikte, parfümlerin içerdikleri notaları içeren lezzetler Paris Le Cordon Bleu mezunu Şef Vanessa Menase Farhi tarafından hazırlanırken, gurme çay kültürünün önde gelen markası Chado da bu notalara uygun çay eşleştirmeleriyle katılımcıları müthiş bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

WEPUBLIC Parfümün 5 Duyuyla Dansı etkinliğine katılmak için 0212 316 69 00 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT