Parker Kadınlar İçin Tasarladı...

Parker Kadınlar İçin Tasarladı...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Parker Kadınlar İçin Tasarladı...

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Parker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Teknolojik devrimleri ve yorulmayan yaratıcılığı ile “Lüks Yazım” kategorisinde her zaman öncü olan PARKER, Kadınlar Gününe özel çağdaş el işçiliği ile hazırlanmış PARKER Sonnet Contort Mor Cisele’i sunuyor

Dünyanın en değerli varlığı kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sunulan PARKER Sonnet Contort Mor Cisele’in inci kaplamalı gövdesi ve sağladığı pürüzsüz yazı imkanı göz kamaştıracak. Gelenek ve özgünlük ile kombine edilmesinin yanı sıra kusursuz kaliteyi sağlamak için el işçiliğiyle hazırlanmış Sonnet serisi sevdikleriniz için en zarif hediye alternatifini sunuyor.

Sıradan cümleleri sanata dönüştüreceği, yazacağı yazılarda ve atacağı imzalarda her zaman gururla kullanabileceği pembe altın kaplamalı PARKER Sonnet Contort Mor Cisele, sevdiklerinize stilinin vazgeçilmez tamamlayıcısını armağan edebileceğiniz en şık hediye olacak.

Sizde sevdiklerinize beğenerek kullanacakları şık ve özgün tasarımlarıyla çekici alternatifler sunan PARKER Sonnet modellerini modern, özgün ve yeni tasarımlarıyla kırtasiyelerin prestij kalem satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT