Paşabahçe ile Sofralarda Havalar Isınıyor!

Paşabahçe ile Sofralarda Havalar Isınıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe ile Sofralarda Havalar Isınıyor!

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Haziran 2018 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Haz 3, 2018

Paşabahçe, rengarenk ve yepyeni ürünleriyle sıcak havaları karşılıyor. Paşabahçe’nin geniş koleksiyonlarındaki birbirinden güzel ürünleri evlerin havasını değiştirecek.

Paşabahçe, ilkbahar ve yaza yönelik dekorlu koleksiyonlarındaki renk skalaları ve göz alıcı desenleriyle herkesin içini ısıtacak.

Paşabahçe’nin Jungle serisi turuncu, mor ve yeşil renklerin en güzel tonlarını sofralara taşıyor. Ürünlerin üzerinde tukan kuşları, ananaslar ve karpuzlar yer alıyor. Mosaic koleksiyonu ürünlerdeki grafik desenlerle 70’lerin retro havasını yansıtıyor. Tropic koleksiyonunda pastel mavi tonları ve canlı kırmızı japon gülü çiçekleri ile tasarlanmış tabak ve bardaklar ise huzurlu bir hava yaşatıyor.

Summer Time koleksiyonu ise bardaklar ve kupalarda yazın neşeli ruhunu mesajlarla aktarıyor. Koleksiyonda ayrıca mat ve degrade fosforlu renkler taşıyan dondurmalıklar, patisserie ürünleri ve su setleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT