Paşabahçe Mağazaları İmza Serisi’nden Modern Yorumlar

Paşabahçe Mağazaları İmza Serisi’nden Modern Yorumlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazaları İmza Serisi’nden Modern Yorumlar

Tarihler: 18 Aralık 2019 Çarşamba ~ 18 Şubat 2020 Salı

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2019 ~ Şub 18, 2020

Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerinin yer aldığı “İmza” isimli özel serisini genişleterek tasarım severlerle buluşturmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü Türk çizer Selçuk Demirel’in tasarladığı İmza Serisi ürünleri modern çizgileriyle dikkat çekiyor.

Özgün ve yenilikçi anlayışı, şık ve modern tasarımlara sahip geniş ürün gamıyla müşterilerine çok sayıda seçenek sunan Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’nin önemli isimlerini tasarımla buluşturduğu “İmza” serisini genişletiyor. Ünlü çizer Selçuk Demirel’in Paşabahçe Mağazaları İmza Koleksiyonu için tasarladığı ürünler kahve ve sofra keyfine farklı bir soluk getiriyor.

Selçuk Demirel’in tasarladığı İmza serisi ürünlerinde hayvan, insan ve şehir figürleri kırmızı ve mavi renklerle ön plana çıkıyor. Kedi Porselen Kupa ve Nazar Porselen 2’li Kahve Fincanı Seti kahve sever dostlara hediye edebilecek ürünler arasında yer alıyor. Üzerinde insan siluetlerinin bulunduğu Siluet tabaklar ve manzara resimlerinin olduğu Manzara tabaklar ise sıra dışı tasarımları sevenler için farklı bir seçenek oluyor. Kedi ve kuş figürlerinin kullanıldığı servis, çay ve pasta tabakları da canlı renkleriyle sofralara farklılık katıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın ülkemizin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerine yer verdiği “İmza” serisinde yer alan tasarımlara ulaşmak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağazadan alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT