Paşabahçe Mağazaları Kaktüs Severleri Bekliyor

Paşabahçe Mağazaları Kaktüs Severleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazaları Kaktüs Severleri Bekliyor

Tarihler: 17 Ağustos 2018 Cuma ~ 17 Ekim 2018 Çarşamba

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2018 ~ Eki 17, 2018

Özgün tasarımlarıyla günümüz trendlerini bir arada sunan Paşabahçe Mağazaları, ev dekorasyonunda trend haline gelen kaktüsten esinlenerek tasarladığı onlarca ürün ile yaşam alanlarına farklı bir dokunuş getiriyor. Kaktüs desenli yastıklardan tabaklara, saksılardan paspaslara ve duvar süslerine kadar birçok ürün Paşabahçe Mağazaları’nda kaktüs severleri bekliyor.

Trendleri yakından takip eden Paşabahçe Mağazaları, son yıllarda evlerin ve ofislerin vazgeçilmezi haline gelen kaktüs temalı aksesuarları ile yaşam alanlarını renklendiriyor.

Doğanın büyüleyici bitkisi kaktüsten esinlenerek tasarlanan kaktüs desenli ürünler birbirinden farklı renk seçenekleri, modern ve minimal görünümleriyle hem yaşam alanlarına farklılık katıyor hem de terapi etkisi yaratıyor.

Kaktüs desenli yastıklar şık tasarımıyla ev dekorasyonuna apayrı bir hava katarken, evlerin her köşesinde kullanabilecek kaktüs duvar süsleri duvarları canlandırıyor. Farklı boylardaki kaktüs objeler ise ideal bir hediye seçeneği olarak raflardaki yerini alıyor.

Kaktüs desenli masa örtüleri, runnerlar, dekoratif tabaklar, kaseler ve kupalar sofralarda daha sıcak bir atmosfer yaratıyor. Kaktüs desenli mutfak eldivenleri, mutfak önlükleri, ekmek sepetleri ve bardak altlıkları ise mutfakta yerini alacak

Yılın modası kaktüs ürünleri ile yaşam alanlarınızı renklendirmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT