Paşabahçe Mağazaları’nda Kalpler Anneler İçin Atıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazaları’nda Kalpler Anneler İçin Atıyor

Tarihler: 09 Mayıs 2013 Perşembe ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Paşabahçe Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2013 ~ May 12, 2013

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da anneleri unutmuyor. Her zevk ve bütçeye hitap eden birbirinden güzel ürünlerle annenize sevginizi ifade etmenizin yollarını sunan Paşabahçe Mağazaları’nda kalpler anneler için atıyor.

İhtisaslaşmış mağazacılıktaki özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, annenize sevginizi ifade etmenin yüzlerce farklı seçeneğini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Annelerinizi unutmamanız için en doğru adres olan Paşabahçe Mağazaları, her zevk ve bütçeye hitap eden ürünleriyle farklı alternatifler sunuyor.

Leziz “cupcake”ler ile annelerimizin ağızları tatlansın
Anneler Günü’nde yüzlerce farklı ürün ile benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Paşabahçe Mağazaları; Teşvikiye, Kanyon, Capitol, Ataköy Galleria, Suadiye, İstinye ve Buyaka mağazalarıyla İstanbul’da, Agora mağazasıyla İzmir’de ve Kavaklıdere mağazasıyla Ankara’da birbirinden leziz ‘cupcake’ ikramlarıyla annelerin ağızlarını tatlandıracak.

Vitrinler anneler için süslendi
Paşabahçe Mağazaları’nın vitrinleri de Anneler Günü’ne özel olarak süslendi. Şık ve zarif konseptiyle annenizle birlikte keyifli bir alışveriş fırsatı sunan Paşabahçe Mağazaları, bu özel günde ona olan sevginizi hissettirmenize olanak sağlıyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT