Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’ndan ‘Twist’

Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’ndan ‘Twist’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’ndan ‘Twist’

Tarihler: 22 Ekim 2018 Pazartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2018 ~ Ara 22, 2018

Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, camın yarınını tasarladığı ve tasarım ile kültür arasındaki ilişkiyi yeni bakış açıları ve tekniklerle geliştirerek hayata geçirdiği Omnia Koleksiyonu’na ‘su’ teması ile devam ediyor. Dünyaca ünlü tasarımcılarla genç yeteneklerin modern tasarımlarının bulunduğu ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’nda Sezgin Aksu, suyun spiral hareketlerinden esinlenerek Twist’i tasarladı.

22.10.2018 – Paşabahçe Mağazaları’nın 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, ‘su’ temasıyla tasarım ve sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Omnia Su koleksiyonu, dünyaca ünlü tasarımcılar ve genç yeteneklerin, suyun gücünü ve zarafetini anlattıkları ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çalışmalarını Milano’da bulunan ofisinde sürdüren ve dünya çapında birçok başarılı işe imza atarak ödüller alan yetenekli tasarımcı Sezgin Aksu, Omnia Su Koleksiyonu için Twist’i tasarladı. Twist, suyun bazı anlarında doğal olarak oluşturduğu spiral hareketlerden ilham alınarak tasarlanmış bir objeler serisi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT