Pastel Tonlarda Meyvemsi Sorbe Lezzeti!

Pastel Tonlarda Meyvemsi Sorbe Lezzeti!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pastel Tonlarda Meyvemsi Sorbe Lezzeti!

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Sagaza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Türkiye’de ve dünyada imza attığı başarılı işleriyle moda dünyasında adından sıklıkla söz ettiren Sagaza, yazı müjdeleyen ferah sorbe tadında renklerle yeni sezonda tasarımlarını birer sanat eserine dönüştürüyor.

Sagaza Kreatif Direktörü Zelia Kaçar Süslüer, zıtlıkların uyumundan ilham aldığı, masumiyet ve cazibenin bir arada olduğu koleksiyon; güven simgesi pembe, mavi, somon pudra tonlarını benzersiz el işçiliği ve lüks detaylarla harmanlıyor.

Özel günlerinizi anlamlandıran bohem çizgilerin hakimiyetindeki Sagaza ilkbahar-yaz 2018 koleksiyonu derin ve kıvrımlı detaylarıyla İspanya kültüründen izler taşırken, volan trendini yumuşak renkler, özenli işçiliği ve dantel işlemeleriyle buluşturuyor.

Fiziğine güvenen romantik kadınlara ışık tutan Sagaza tasarımları, Nişantaşı’ndaki showroomunda kişiye özel dikim hizmetiyle rüyalarınıza ortak olarak zarafet ve şıklığı bir arada yakalamanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT