Pembe Altının Vazgeçilmez Yükselişi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pembe Altının Vazgeçilmez Yükselişi

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Firma: Guess

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Haz 9, 2013

Moda tutkunları spor ve stilin mükemmelkombinasyonunu bulmak için yarışıyor. Spor müsabakalarından ilham alan ama sporiçin fazla şık olan tasarımlar bu sezonun vazgeçilmez olarak karşımıza çıkıyor!Guess’in hiperaktif detaylar içerekn yeni sezon saat koleksiyonu sportifışıltılarıyla hedefe doğru ilerlemenizi kolaylaştırıyor!

Koleksiyonun anahtar parçaları pembe altınınzengin ve parlak tonu öncülüğünde tasarlandı. Bileziğin sıcak bakır tonundakiışıltılı görüntüsü, ışıltılı ve çok fonksiyonlu kadran ile bir bütünlük içinde…Kadranın çevresindeki parlak kristalleri ve gösterişli pembemsi Romen sayılarıiçeren tasarım detayları saatin sportif stilini bir anda beğeni toplayan lüksbir görünüme çeviriyor. Koleksiyonda pembe altının yanı sıra sarı altın vegümüş tonlarındaki silüetleri de dikkat çekiyor.

Bu bahar siz de Guess’in hiperaktif saatleri ile kendinizi yenileyinve yarışın kazananı olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT