PerfectCare Expert Plus ile Tanışmaya Hazır mısınız?

PerfectCare Expert Plus ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Rehberi PerfectCare Expert Plus ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Tarihler: 29 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 29 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2018 ~ Eki 29, 2018

Türkiye’nin en sevilen ve en çok satan kazanlı ütü markası Philips, yeni buharlı kazanlı ütüsü PerfectCare Expert Plus ile ütü deneyimine yepyeni bir boyut kazandırıyor. Hızlı ve güçlü ütü özelliklerinin yanı sıra en hafif ütü özelliğini de alan PerfectCare Expert Plus ile ütü yapmak dert olmaktan çıkıyor.

Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, devrim niteliği taşıyan yeni buharlı kazanlı ütüsü PerfectCare Expert Plus ile ütüyü dertten keyfe döndürüyor. Ultra hafif özelliği ile yatay ütülemenin yanı sıra giysileri ve perdeleri dikey olarak ütülemek için de ekstra şok buhar vererek kullanım kolaylığı sağlıyor.

Philips PerfectCare Expert Plus, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara, ketenden kaşmire kadar ütülenebilen tüm kumaş türlerinde sıfır yanma riski ile güvenli ütüleme imkanı sunuyor.

Philips PerfectCare Expert Plus buhar kazanlı ütünün güçlü ve sürekli buhar özelliği ile en kalın kumaşlar bile kolayca ütüleniyor. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz şok buhar özelliği sayesinde en zor kırışıklıklar bile çok daha hızlı kayboluyor. Ayrıca mükemmel buhar dağılımı için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı T-ionicGlide tabanının 6 katmanlı teknolojisi ile mükemmel bir kayganlık ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor.

Kim demiş televizyon karşısında sessizce ütü yapılmaz?
Philips PerfectCare Expert Plus buharlı kazanlı ütünün güçlü ve sürekli buhar özelliği artık susturucu buhar filtreleri sayesinde artık çok sessiz… Sesi en aza indirgeyen filtreler sayesinde ütünün buhar sesinden rahatsız olma derdine son veren Philips PerfectCare Expert Plus, ailenizle birlikte televizyon seyrederken rahatça ve sessizce ütü yapabilmenize olanak tanıyor.

Güvenli taşıma kilidi ile tek elle kolay taşıma özelliği olan Philips PerfectCare Expert Plus buharlı kazanlı ütünün önerilen perakende satış fiyatı ise 1,799,99 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT