Performanstaki Adres “ The North Face”

Alışveriş Alışveriş Rehberi Performanstaki Adres “ The North Face”

Tarihler: 21 Ekim 2015 Çarşamba ~ 21 Aralık 2015 Pazartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2015 ~ Ara 21, 2015

The North Face, bu sene de popülerliğini koruyan pilates, yoga ve salon sporu antremanlarından vazgeçmeyen kadınların yeni sezonda odak noktası oluyor. Esneklik gerektiren, rahat hareket etmeye izin veren sporlarda kadınların isteklerine yönelik kıyafetler tasarlıyor. Teknolojik detaylarla önce çıkan büstiyer ve taytlar, ayrıca profesyonel sporcular tarafından test edilip onaylanıyor. Hafiflikleri sayesinde performansı % 100 maksimum seviyeye taşıyan modeller, spor keyfini bir üst seviyede yaşatıyor.

Koleksiyonun olmazsa olmaz parçası taytlar, esnek kumaşlarıyla beraber yoga ve pilates matlarında muhteşem bir şekilde kıvrılıyor. Pilates sırasında kolaylık vücuda uyum sağlayan Flashdry teknolojisine sahip üstler, nemi içeride tutarak sporu keyifli hale getiriyor. Indoor aktivitelerin hit tasarımı taytlar ise mor tonlu flash desenleriyle spor salonlarına renk getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT