Persol’den 714 Steve McQueen™ Özel Serisi

Persol’den 714 Steve McQueen™ Özel Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Persol’den 714 Steve McQueen™ Özel Serisi

Tarihler: 13 Nisan 2021 Salı ~ 13 Haziran 2021 Pazar

Firma: Persol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2021 ~ Haz 13, 2021

Steve McQueen ve Persol’leri: Hayatın zorlukları karşısında mücadele eden, sinemada, arabalarda ve aşkta daima en iyisine ulaşmaya çabalayan ayrılmaz simgeler.

Havalı kelimesinin sözlük tanımı olarak bilinen McQueen halen cesaret ve başkaldırı üzerinde yükselen bir maskülen stilin simgesi ve şimdi her zamankinden daha fazla ilham veriyor.

Persol, McQueen’in karşı konulamaz havasını, oyuncunun hayat hikayesinden ve tutkularından ilham alan, farklı renklerde tasarlanmış beş adet katlanabilir güneş gözlüğü modelinden oluşan yeni 714 Steve McQueen™ Özel Serisi ile kutluyor. Serideki gözlüklerden biri, McQueen’in uçurduğu ilk uçak olan Boeing Stearmen ile aynı renkte, sarı bir çerçeveye ve gök mavisi lenslere sahip bir model.

Açık mavi polarize lenslerle açık Havana, yeşil polarize lenslerle Havana, duman grisi polarize lenslerle siyah koleksiyonda yer alan diğer renkler. Ayrıca platin kaplamalı lenslere ve açık Havana çerçevelere sahip sınırlı üretim bir model de mevcut. Bu modellerin seçkinliği, özel ambalajlarıyla da ortaya konuyor.

714 Steve McQueen™ Özel Serisi İtalya’da, Persol’ün katı standartlarına uygun şekilde, üstün kalitede orijinal asetatlar, çelik menteşeler, kristal lensler ve kusursuz bir el işçiliği ile üretiliyor.

Koleksiyondaki gözlükler bu devrim niteliğindeki ikonun rahat stilini en iyi şekilde temsil ediyor. Persol, McQueen’in bir ikon olarak gücünü 1990’lardan ilham alan nostaljik bir kampanyayla ortaya koyuyor ve Z Kuşağı ile bağ kurup zamanı hiç geçmeyen bu ürüne çağdaş bir hava kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT