Philips 7000 Serisinde Ultra İnce Tasarım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips 7000 Serisinde Ultra İnce Tasarım

Tarihler: 07 Nisan 2014 Pazartesi ~ 07 Haziran 2014 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2014 ~ Haz 7, 2014

Philips 7000 Serisinde Ultra İnce Tasarım gelişmiş görüntü kalitesi ile bir arada

- Philips 2014 model 7000 serisi, tasarımdan taviz vermek istemeyen film ve maç tutkunları için mükemmel seçenekler sunuyor.
- 7800 serisindeki yeni modeller, 2014’te piyasaya sürülen ilk Philips 4K ULTRA HD modeli olma özelliğini taşıyacak.
- Tüm yeni 7000 serisi modeller özel Ambilight Oyun Moduna sahip oluyor. Bu modla ekrandaki ışıklar çok daha hızlı ve yoğun olarak televizyonun dışına da yansıyor olacak.

Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı TV’leri pazara sunan TP Vision, yeni Philips 7000 yelpazesindeki ince tasarımlı Smart TV’leri pazara sunuyor. Ultra ince 7100, 7500 ve 7800 serileri en seçici sinema ve maç tutkunlarını dahi etkileyecek. Full HD ve 4K Ultra HD (sadece 7800’de) içeriği gerçek yaşamı aratmayan, doğal resimler ve akıcı hareket ile kusursuz görüntü kalitesini sunacak.

Cam ve metalden oluşan çerçevesiz tasarım, 7500 ve 7800 serisi Philips TV’lere ultra ince bir siluet kazandırıyor. Televizyonlar 3D performansı, Ambilight, Philips Smart TV kolay erişimi ve zengin içeriği ile, geleneksel televizyonların sınırlarının çok ötesine giden bir TV deneyimi sunuyor. Philips 7000 Smart TV’ler, 2014’ün ikinci çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye’de satışta olacak. TP Vision yeni ürün serisi ile Türkiye’de hızla büyümekte olan 55 inch (140 ekran) pazarında iddialı olmayı hedefliyor.

Doğal hareketler sunan gelişmiş görüntü kalitesi
7000 serisi, pürüzsüz hareketlere sahip, keskin ve parlak bir TV deneyimi sunmak için gerekli olan her şeye sahip. Aynı zamanda, ortamdaki ışık miktarına göre LED arka ışığını dinamik olarak adapte eden sensör tabanlı Micro Dimming Pro teknolojisini de içinde barındırıyor. Bu teknoloji sayesinde, derin siyahlar ve parlak beyazlar ile etkileyici bir kontrast sunuluyor.

2014’te piyasaya sürülen ilk Philips 4K ULTRA HD modeli
7800 serisi, 2014’te piyasaya sürülen ilk Philips 4K ULTRA HD modeli olma özelliğini taşıyor. Pixel Precise Ultra HD Motor içeriğin doğal renklerinde ve yüksek kontrast ile, canlı 4K ULTRA HD çözünürlükte izlenebilmesine imkan veriyor.

Kablosuz sub-woofer karşı konulmaz ses kalitesi sunuyor
Güçlü kablosuz sub-woofer, 7500 serisi Philips TV’lerin muhteşem görüntülerine karşı konulmaz sesi de ekliyor. Sub-woofer, iç dekorasyonu bozmamak üzere bir koltuk veya kanepenin altına da gizlice saklanabiliyor. Sub-woofer’ın tüm yönlere ulaşan canlı bası, üç taraflı Ambilight ile birlikte sinema benzeri etkileyici bir atmosfer yaratıyor. Oyunseverler aynı zamanda gerçek ses ile Ambilight’ın sarmalayıcı ışık efektlerinin bileşimine de bayılacaklar.

Gelişmiş Ambilight deneyimine Oyun Modu eki
7100 ve 7800 serilerinde iki kenarda, 7500 serisinde ise üç kenarda bulunan Ambilight, artık ek olarak Oyun Modu da sunuyor. Bu mod, Ambilight’ın aksiyon ve spor oyunlarının hızlı hareket eden sahnelerini hızlıca takip etmesine imkan veriyor. Entegre Ambilight+hue uygulaması ise kullanıcıların Philips Hue lambalarını ayarlamak ve kontrol etmek için Ambilight deneyimini tüm odaya yayabilmesini de mümkün kılıyor.*

Akıllı TV, akıllı kontrol
Philips 7000 serisi TV’ler, video kiralama, talebe bağlı görüntü hizmeti, kaçırılan programları izleme ve çevrimiçi uygulamalara erişimin de içinde bulunduğu Philips Smart TV sunumuna da tam erişim sağlıyor. Philips Smart TV içinde CNN Turk, Digiturk, Film Box, Fox TV, Kanal D, Lig TV, NTV, TRT , Turkcell Tv, TvYo , Vimeo ve daha sayısız uygulama ile çok zengin bir yerel içerik yelpazesine sahip.

Cloud TV, kullanıcıların dünyanın dört bir yanından yüzlerce çevrimiçi TV kanalı arasından seçim yapmasına imkan veriyor. Cloud Explorer,Drop box hesabı ile özel fotoğraf ve videoların paylaşılmasını kolaylaştırıyor. Tam klavyeli uzaktan kumanda, metinlerin hızlı ve etkin şekilde girilmesini sağlıyor.

Çeşitli iletişim opsiyonları
Philips 7000 serisi, çok sayıda bağlantı seçeneğine sahip (bağlanabilirlik özelliklerinde belirtilmektedir). Seri aynı zamanda Wifi Miracast TM özelliği sayesinde Wifi Direct TM özelliği olan tüm cihazlardan kablosuz görüntü aktarımına imkan veriyor. Kablosuz görüntü ve dosya aktarımı aynı zamanda akıllı cihazlarda yeralan My Remote uygulaması ile de gerçekleşebiliyor. MultiRoom izleme özelliği, içeriğin evin herhangi bir noktasındaki ikinci bir TV’ye aktarılmasına da izin veriyor.

* Ayrı olarak satılan Philips Hue ampulleri ile bağlantılı olarak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT