Philips Avent Yeni Pipetli Bardaklar ile Su İçmek Çok Eğlenceli!

Philips Avent Yeni Pipetli Bardaklar ile Su İçmek Çok Eğlenceli!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Avent Yeni Pipetli Bardaklar ile Su İçmek Çok Eğlenceli!

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Bebekler için her zaman en iyisini yapmak için çalışan Philips Avent, ağız ve diş sağlığını geliştirmeye yardımcı olan1 Esnek Pipetli Bardaklar ile 9’uncu aydan itibaren bebeklerin kendi başına içme yolculuğunu destekliyor. Sızdırmaz valf tasarımı ile dökülmelerin de önüne geçen Esnek Pipetli Bardaklar, taşıma kolaylığı ve kolay temizlenebilir yapısı ile de annelere konfor sunuyor.

Philips Avent, kolay bir içim sağlayan Esnek Pipetli Bardakları’nı 9’uncu aydan itibaren bebeklerin ve annelerin beğenisine sunuyor. Bebeklerin ağız ve diş sağlığını geliştirmek için özel olarak geliştirilen1 Esnek Pipetli Bardaklar, ergonomik tasarımları ile rahat bir tutuş sağlıyor.

Dökülmelerin önüne geçen sızdırmaz valf sistemine ve çevrilerek kapanan başlığa sahip olan Esnek Pipetli Bardak serisi, BPA içermeyen malzemeleri ve makinada yıkanabilmeleri ile anneler için güvenilir ve fonksiyonel bir tercih.

Pipetin her zaman temiz kalması ve hijyenik olması için hassasiyet gösteren anneler ise yedek pipetler gibi fonksiyonel ek ürünlerle Esnek Pipetli Bardakları gönül rahatlığıyla kullanabiliyor.

Kolay bir içim sağlayan esnek pipetler, bebeklerin sıvıyı son damlasına kadar zorlanmadan içmelerine olanak tanıyor. Pipet kullanmak bebeklerin ağız kaslarının çalışmasına, yutkunma ve sözlü becerilerinin gelişmesine ve konuşma gelişiminin desteklenmesine de katkı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT