Philips Dijital İstasyon Ayarlı Saatli Radyo ile Gününüzü Renklendirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Dijital İstasyon Ayarlı Saatli Radyo ile Gününüzü Renklendirin

Tarihler: 06 Şubat 2013 Çarşamba ~ 06 Nisan 2013 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2013 ~ Nis 6, 2013

Güne huzurlu başlamanız için tasarlanan Philips dijital istasyon ayarlı saatli radyo AJ5000, stilinize uyum sağlayan çok renkli ortam ışıklarıyla sizin için en doğru atmosferi yaratıyor. Görünümünden çok daha fazlasını vaat eden zarif Philips AJ5000’ün renkli ortam ışıkları ile doğru ortamı yaratmak artık çok kolay.

Philips AJ5000’in ses düzeyi aşamalı olarak artan alarmı, düşük bir tondan yüksek bir tona doğru yumuşak geçişlerle artarak sizi nazikçe uyandırıyor. Sizi ve yanınızdaki kişiyi farklı saatlerde uyandırmak için çift alarm özelliğine sahip Philips AJ5000, fişe takıldığı anda zamanı otomatik olarak ayarlıyor. Herhangi bir güç kesintisi olduğu zaman var olan ayarını koruyan bu akıllı saat, önceden yerleştirilmiş pili sayesinde ekran kapalı olduğunda bile programlanmış alarmı aktif kılıyor.

Philips AJ5000 ile sevdiğiniz radyo istasyonlarını kaydederek elle ayarlama yapmadan dilediğiniz zaman bu istasyonlara hızlıca erişebilir, ürettiği 32 binden fazla renk sayesinde ışığı dekorunuza göre değiştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT