Philips GoGEAR Azure ile Kablosuz Müzik Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips GoGEAR Azure ile Kablosuz Müzik Keyfi

Tarihler: 15 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 15 Temmuz 2013 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2013 ~ Tem 15, 2013

Ses sistemleri konusundaki deneyimini MP3-MP4 çalarlarda da hissettiren Philips, yeni seri mobil medya oynatıcısı GoGEAR Azure’u kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bluetooth desteği ile kablosuz özgürlüğü de beraberinde sunan yeni Azure, zengin format desteği ile de ilgi çekici.

Taşınabilir medya oynatıcılarıyla, uzun yürüyüşleri ve yolculukları müzik ziyafetine dönüştüren Philips, yeni GoGEAR Azure ürünüyle de bu keyfi katlayarak sürdürüyor. En güncel ses sıkıştırma teknolojisiyle, mükemmel ses kalitesini, kablosuz ses bağlantıları için Bluetooth özgürlüğü ile birleştiren Azure, uzun süreli pil ömrüyle de kullanıcı dostu.

Philips’in birçok medya oynatıcısında desteklenen Songbird özelliği ile müziğin sınırsız dünyasını keşfederek, cihazınızı senkronize edebileceksiniz. Songbird’ün sezgisel ve güçlü müzik yönetim özelliği sayesinde, yeni sanatçıları ve müzik tarzlarını doğrudan program üzerinden bağlanacağınız ortam mağazaları, servisler ve web sitelerinden keşfedebileceksiniz. FullSound teknolojisiyle MP3 formatındaki müzikleri daha yüksek kalite ile dinlemenizi sağlayan GoGEAR Azure, APE, FLAC, MP3 ve WMA format seçeneklerine sahip.

RDS destekli ve 30 hafızalı FM radyo alıcısıyla radyo keyfini doyasıya yaşarken, 2,2 inç’lik renkli ekranla da video ve fotoğraf keyfini de cebinize taşıyabilirsiniz. 35 saat müzik, 6 saat video oynatabilme süresiyle sizi yarı yolda bırakmayan GoGEAR Azure, kullanışlı arayüzüyle de kolay kullanım sunuyor. Azure’un bir diğer ilgi çekici özelliği ise medya dosyalarınızı tıpkı PC’nizdeki gibi klasör erişimiyle düzenleme özelliği. Bunun yanı sıra, satın aldığınız müzik CD’lerinden GoGEAR Azure’a aktarabileceğiniz içerikle, ses kalitesini ödün vermeden müzik keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

Philips’in yeni 4 GB bellek kapasitesine sahip SA5AZU04WF model kodlu MP4 oynatıcısı GoGEAR Azure, 199,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT