Philips ile Daha Özel Bir Sevgililer Günü!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips ile Daha Özel Bir Sevgililer Günü!

Tarihler: 22 Ocak 2013 Salı ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2013 ~ Şub 14, 2013

Bu Sevgililer Günü'nde hayatınızdaki en özel kişiye alacağınız hediye ile onu mutlu etmek istemez misiniz? Philips’in günlük hayatı kolaylaştıran ve günlük yaşama şıklık katan kullanışlı hediye alternatiflerine mutlaka göz atmalısınız.

Bambaşka bir tıraş deneyimi: SensoTouch 3D
GyroFlex 3D sistemine sahip olan yeni SensoTouch 3D RQ1275, bugüne kadarki en gelişmiş tıraş deneyimini sunmak için tasarlandı. Yüzün her noktasına hassasiyetle temas eden Philips’in yeni tıraş makinesi, UltraTrack özelliğiyle göz alıcı sonuçlara imza atıyor. SensoTouch 3D, ıslak ve kuru olarak kullanılabiliyor ve tıraş sonrası oluşan tahriş etkisini ortadan kaldırıyor.

Philips AquaTouch serisiyle tıraş artık daha keyifli
Eğer sevgiliniz her gün tıraş oluyorsa, cildinin tahriş olmaması için ekstra özen göstermesi gerekebilir. Philips’in ıslak–kuru çalışma özelliğine sahip esnek başlıkları olan, “Süper Kaldır ve Kes” teknolojisine sahip AT750 AquaTouch, tek şarjla 40 dakikalık kablosuz kullanım özelliği de sunuyor.

Jel ve köpük ile kullanım için optimize edilen AquaTouch AT890 ise, QuickRinse sistemi sayesinde kolayca temizleniyor. Tek bir şarjla 50 dakikadan fazla tıraş keyfi sunan AquaTouch AT890, 3 dakikalık hızlı şarj özelliği ile de sevgilinizin tıraş keyfini hiçbir zaman yarıda bırakmayacak.

Bakımlı ve sağlıklı saçlar için: Philips ProCare Keratin
Sevgilinize hediye edeceğiniz Philips HP8361 ProCare Keratin Saç Düzleştirici, saçın temel yapıtaşlarından “Keratin” maddesini plakalarında barındırıyor, böylelikle saçı şekillendirirken doğal parlaklığını da korumasını sağlıyor. 15 saniyede ısınarak kullanıma hazır hale gelen HP8361, 230 derecelik sıcaklık ölçüsüyle profesyonel cihazları aratmıyor. Parlak ve elektriklenmeyen saçlar için “İyon Bakımı” teknolojisine sahip olan ProCare Keratin, “Sonik Titreşim” özelliğiyle saçın plakalara eşit olarak dağılmasını sağlıyor ve saçları hızlıca düzleştiriyor.

Profesyonel saç kurutma uzmanı evinizde: SalonDry Pro 2300
Sevgilinizin saçlarının güzelliğinde sizin de payınız olsun istiyorsanız, hediye seçenekleriniz arasına Philips SalonDry Pro 2300’ü mutlaka eklemelisiniz. Yeni ve gelişmiş özellikleri sayesinde yüzde 20 daha hafif ve yüzde 30 daha fazla hava üfleyen Philips SalonDry Pro 2300, 6 farklı hız ve sıcaklık ayarına, odaklanmış hava akışı için de daraltıcı kurutma başlığına sahip. Coolshot özelliği ile kalıcı parlaklık sağlayan SalonDry Pro 2300’ün hacim difüzörü, dalgalı ve kabarık stiller için hacim kazandırıyor. Daha parlak ve elektriklenmeyen saçlar için iyonik bakım özelliğine de sahip olan Philips SalonDry Pro 2300’ün sahip olduğu seramik element, sevgilinizin saçlarını nazikçe düzleştirmesine yardımcı olacak.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT