Philips Lumea Prestige’in Ev Rahatlığında Epilasyon Yapmak Artık Daha Kolay!

Philips Lumea Prestige’in Ev Rahatlığında Epilasyon Yapmak Artık Daha Kolay!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Lumea Prestige’in Ev Rahatlığında Epilasyon Yapmak Artık Daha Kolay!

Tarihler: 28 Eylül 2016 Çarşamba ~ 28 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2016 ~ Kas 28, 2016

Philips’in geliştirdiği yeni bikini ataçmanı ile Lumea Prestige artık vücudun tüm bölgelerinin özelliklerine uygun epilasyon deneyimiyle tüylerin yeniden çıkmasını önlüyor.

Profesyonel güzellik salonlarında da kullanılan IPL teknolojisini (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) ev rahatlığına taşıyan Philips, kablosuz ürünü Lumea Prestige ile kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Evde güvenli ve rahat kullanıma uygun kablosuz teknolojisi ile yüzde ve vücutta hızlı uygulama kolaylığı sunarak zamandan tasarruf etmeyi sağlayan Lumea Prestige, artık bikini bölgesine özel olarak geliştirilen ataçmanı ile hassas bölgelerde de fark yaratıyor.

Bacak gibi geniş bölgelerde hızlı uygulama sunan geniş pencere alanı, özel olarak tasarlanan entegre ışık filtresi, güvenli ve kolay kullanılabilir yüz aparatının yanı sıra, bikini bölgesindeki tüylere etkili ve hassas uygulama sağlayan yeni bikini bölgesi ataçmanı ile fark yaratan Lumea Prestige, kullanıcılarına tüylerden arınmış, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sunuyor. Kablosuz tasarımı ile de dikkat çeken ürün, alt bacak uygulamasını 15 dakika gibi kısa bir sürede bitirebiliyor.

Beş farklı ışık enerji seviyesi bulunan Philips Lumea Prestige, 250 bin ışık atımı kapasitesi ile rahat ve kesintisiz uygulama sağlarken, hassas ciltler ve bölgelerde de güvenli, nazik ve etkili performansıyla kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Yüz, vücut ve bikini bölgesi için uzun ömürlü ve nazik IPL çözümü sunan Philips Lumea Prestige SC2009/00, 1.699.99 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı raflarda yerini aldı!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT