Philips Promix El Blenderı ile Mutfakta Harikalar Yaratın

Philips Promix El Blenderı ile Mutfakta Harikalar Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Promix El Blenderı ile Mutfakta Harikalar Yaratın

Tarihler: 19 Mart 2019 Salı ~ 19 Mayıs 2019 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2019 ~ May 19, 2019

Philips, Yeni HR2653/90 Viva Collection Promix El Blenderı, sağlıklı ve pratik yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olurken, hazırladığınız leziz içecekleri de her an yanınızda taşımanıza olanak sağlıyor.

Türkiye’de 89 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, sağlıklı ve pratik içecek ve yiyecek hazırlamayı sevenlere, Philips HR2653/90 Viva Collection Promix El Blenderı beğenilerine sunuyor.

Philips, kolayca sağlıklı ve besleyici tarifleri hazırlamanın yanı sıra, her an bu lezzeti doyasıya yaşamak isteyenler için fonksiyonel bir ürün daha sunuyor. 500 ml’lik taşınabilir şişesi sayesinde sevdiğiniz tariflerin ister evde ister dışarıda tadını çıkarabilirsiniz.

Philips HR2653/90 Viva Collection Promix El Blenderı, Promix teknolojisi sayesinde %30 daha hızlı parçalar, karıştırır ve 2 kat daha pürüzsüz sonuçlar elde ederken, özel sıçratmayan dış bıçak kasası ve yenilikçi üçgen şekli ile her seferinde maksimum sonuç almanızı sağlar.

Tek tuşla çıkarılabilen başlıkları ve aparatlarının bulaşık makinesinde yıkanabilir olması sayesinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT