Philips Süpürgeniz Varsa Bayram Temizliğinden Korkmayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Süpürgeniz Varsa Bayram Temizliğinden Korkmayın

Tarihler: 29 Eylül 2014 Pazartesi ~ 29 Kasım 2014 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2014 ~ Kas 29, 2014

Üstün teknolojisi ve gelişmiş başlık tasarımlarıyla torbalı ve torbasız süpürgelerde daima en yüksek performansı sergileyen Philips, bayram için evlerinizde yapacağınız temizliklerde en büyük yardımcınız olacak.

Torbalı süpürgeler için AirFlow Max, torbasız süpürgeler için PowerCyclone teknolojilerini geliştiren Philips, emiş gücü azalmayan süpürgeleri ile size bayram temizliğiniz için ihtiyacınız olan performansı sunuyor. Philips’in yeni nesil torbalı süpürge teknolojisi AirFlow Max, hava akışını maksimize ederek torbanın toz bölümünde düzgünce açılmasını ve haznede hava akışının sürekli olmasını sağlıyor. Böylelikle torba dolarken bile yüksek emiş gücü sabit tutuluyor.

Philips, üstün PowerCyclone teknolojisiyle de torbasız süpürgelerde azalmayan emiş gücü sağlıyor. Son derece etkili üç adımla tek seferde en iyi temizlik sonuçlarını sunan PowerCyclone teknolojisi, havayla tozu tek adımda ayırıyor. Philips’in pratik kullanımlı süpürgesi PowerPro Duo, PowerCyclone teknolojisi sayesinde mükemmel toz toplama performansına sahip. En sert zeminlerde ve halılarda bile üstün temizlik performansı sunan Philips PowerPro Duo, bayram temizliklerinde özgürlük ve kolaylık sağlayacak. Zor alanları temizlemek için maksimum esnekliğe sahip Philips PowerPro Duo çok yer kaplamıyor, kolayca saklanabiliyor.

Torbalı veya torbasız süpürgeden vazgeçemeyenler için en son teknolojisi ile en mükemmel temizliği sunan Philips, bu bayram için evlerinizi tertemiz yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT