Philips TV 2017 Koleksiyonundan Eşsiz Ambilight Deneyimi!

Philips TV 2017 Koleksiyonundan Eşsiz Ambilight Deneyimi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips TV 2017 Koleksiyonundan Eşsiz Ambilight Deneyimi!

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

Philips TV, geliştirdiği özel renk grafikleriyle renklerin insanlar üzerindeki etkilerini tanıtıyor.

Istanbul,10 Mayıs 2017 –Philips TV 2017 koleksiyonu, eşsiz bir renk odağıyla en görkemli Ambilight deneyimini sunuyor. Renklerin insanlar üzerindeki etkisinin birçok farklı çalışmayla kanıtlaması üzerine bir renk grafiği hazırlayan Philips TV, 2017 koleksiyonunda Philips TV müşterilerini ürün seçimlerinde bu grafikle bilgilendirmeyi hedefliyor.

10 Milyon Farklı Renk
Philips TV Baş Tasarımcısı Rod White, renklerin insanlar üzerindeki etkisi hakkında “İnsan beyni 10 milyon rengi ayırt edebiliyor. Tüm renklerin beynimiz ve dolayısıyla ruh halimiz üzerinde farklı bir etkisi var. Örneğin kırmızı enerji seviyemizi yükseltirken, mor durgunlaştırır, sarı ise canlandırır.

Televizyon ekranlarında gördüğünüz tüm bu renkler Ambilight teknolojisiyle geliştirildi. Bunun da izleyiciler üzerinde çok daha heyecanlı ve sürükleyici bir deneyim olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Renklerin Etkileri
Kırmızı, en yoğun renktir. Enerji seviyesini artırır, heyecanı tetikler, duyguları harekete geçirir ve adrenalin pompalar! Mavi, kırmızının aksine kan basıncını düşürür. Kırmızı size yukarılara taşırken, mavi sakinleştirir. Doğaya, gökyüzüne ve okyanusa baktığınızda da mavinin huzurunu hissedersiniz. Mavinin, zihni dinginleştirici ve berraklaştıran bir etkisi vardır. Yeşil, “göz dostu”dur. Yorgunluğu azaltır, rahatlatır. Zihinsel dengeyi sağlayan güven verici bir renktir. Yeşil, size rahat ve yenilenmiş bir ortam ferahlığı hissi verir. “Gelişim” ve “doğa”yla ilişkilendirildiği için başlangıçları da sembolize eder. Sarı, psikolojik olarak olarak en güçlü renktir. Rahatlık, pozitiflik ve neşe artırıcı etkileri olduğu gibi; “sarılık” gibi bazı hastalıklara da olumsuz çağrışımları vardır. Gözün sarıya bakması zordur ve beynin kaygı kısmını tetikleyici özelliğe sahiptir. Turuncu, sarı ve kırmızının duygusal çağrışımlarından oluşur. Yaşam enerjisini artırır, harekete geçirir. Coşkuyu ve yaratıcılığı da artırdığı bilinir. Lüks ve asalati de barındıran turuncu, canlılık ve dayanıklılığı simgeler.

Yeni Tasarım: Gösterişsiz Kalite
2017 serisi Philips TV koleksiyonu, yenilenmiş ve rafine bir Avrupai tasarımı gözler önüne seriyor. Baş Tasarımcı Rod White yeni dizayndaki değişiklikleri ‘’Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik durgunluk, kuşkusuz tüketici alışkanlıklarına da yansıdı.

Müşteriler artık daha temkinli ve seçici. Yalnızca evlerinde değil, hayatlarının hiçbir alanında karışıklık sevmiyorlar. Onlara hitap eden ürünler ‘elegan, gösterişsiz, sofistike ve ustaca tasarlanmış ürünler” olmalı. Bizim görevimiz de işte bu doğru tasarımları yaratmak” sözleriyle açıkladı.

Üç taraflı Ambilight teknolojisiyle kusursuz bir ahenk oluşturan dar çerçeve içerisindeki incecik gövde, Philips’in kendine özgü gözleri okşayan tasarım anlayışının bir göstergesi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT