Philips TV 6000 Serisiyle Babanız da 3. Boyutu Keşfetsin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips TV 6000 Serisiyle Babanız da 3. Boyutu Keşfetsin

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 14 Ağustos 2012 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Ağu 14, 2012

Babalarını teknolojinin son harikası bir hediyeyle sevindirmek isteyenler için, Philips TV’nin 6000 serisi mükemmel seçenekler sunuyor. Smart TV teknolojisinin sunduğu tüm avantajları 3D görüntü kalitesiyle birleştiren seriyle, Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanının yaşandığı şu günlerde babanız da üç boyut teknolojisinin tüm özel yönlerini deneyimleyebilecek.

17 Haziran Babalar Günü yaklaşıyor. Babalarını unutmayan ve onları bir hediyeyle sevindirmek isteyenler için Philips TV’nin Smart TV teknolojisiyle 3D görüntü kalitesini birleştiren 6000 serisi televizyonları iyi birer hediye seçeneği oluşturuyor. Smart TV teknolojisinin sunduğu tüm avantajları 3D görüntü kalitesiyle birleştiren seri, tüm modelleriyle kısa sürede kullanıcıların yeni tutkusu olmaya aday. Philips TV 6000 serisi, sunduğu yenilikçi bir çok teknolojinin yanı sıra farklı şık ve ince tasarımı ile de göz dolduruyor.

Babanız artık kaçırdığı programı sonradan izleyebilecek

Şık tasarımları ve üstün özellikleriyle Philips 6000 serisi Smart TV’ler kullanıcıların istedikleri her türlü yayın içeriğine diledikleri yer ve zamanda erişebilme imkanı sağlıyor. Philips TV 6000 serisi TV kullanımını kolaylaştıran yeni ara yüzüyle, sosyal mecra kullanımı, sinema keyfi ve kişiye özel program seçenekleriyle klasik bir televizyondan çok daha fazlasını sunarak, babanızın televizyon izleme keyfini artıracak. Smart TV teknolojisinin sahip olduğu tüm imkânları kullanıcılarına sunan 6000 serisi sayesinde, Hem IOS hem de Android teknolojisine sahip akıllı cihazlarınızla TV’nizi kontrol edebilmenizin yanı sıra, TV’nizi durdurup, tekrardan izleyebilir veya beğendiğiniz filmi daha sonra izlemek üzere harici belleğe kaydedebilirsiniz. Tüm bu özellikler babaların da işine çok yarayacak. Babanız yine dahili TV’den kablosuz ağlara kolayca ulaşarak TV’sini internete bağlayabilecek ve internette kolayca gezinme imkanına da kavuşacak.

Babanız uzun süre 3D TV izlesin, gözü yorulmasın

6000 serisinin bir diğer önemli özelliği ise 2D boyutlu içeriklerin 3D boyutlu görüntüye dönüştürmesi. Böylece kolay kullanım ve rahatlık için yeni hafif gözlüklerle evinizde gerçek bir 3D deneyimi yaşayabiliyor olabilirsiniz. Bu akıllı televizyonlarla kolayca entegre olan 3D gözlüklerle de, özellikle Avrupa Futbol Şampiyonası’nda hiçbir maçı kaçırmak isteyemeyecek babanız gözlerini yormadan uzun süreli üç boyutlu TV izleme deneyimini yaşayacak. Ayrıca babalar, Philips TV’lerin Euro 2012 boyunca sunacağı ücretsiz uygulamadan da yararlanma şansına sahipler. Uygulama sayesinde turnuvayla ilgili tüm sonuçlara, takımlarla, oyuncularla, stadyumlarla, turnuvanın tarihçesiyle ilgili bilgilere televizyonlardan anlık erişim imkanı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT