Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile Sonbahara Enerjik bir Merhaba Deyin

Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile Sonbahara Enerjik bir Merhaba Deyin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile Sonbahara Enerjik bir Merhaba Deyin

Tarihler: 10 Ekim 2018 Çarşamba ~ 10 Aralık 2018 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2018 ~ Ara 10, 2018

Hayata geçirdiği projeleri ile sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemine vurgu yapan Philips, sonbaharın olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olacak ürünü Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile sonbahara zinde bir merhaba demeyi sağlıyor.
Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve sağlık alanında yapmış olduğu yenilikler ile adından sıkça bahsettiren Philips, Yavaş Sıkım Meyve Sıkacağı ile sonbaharın olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olacak ürününü kullanıcıların beğenisine sunuyor. Vücudumuzun sonbahara uyum sağlaması sırasında ortaya çıkan yorgunluk ve halsizlik belirtilerini minimum seviyeye indirmek için bu dönemde bol bol vitamin ve mineral desteği almak gerekir. Vücudun ihtiyacı olan bu vitamin ve mineral desteğini Philips, Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile kolay ve pratik bir şekilde elde etmenizi sağlıyor.
Philips Yavaş Sıkım Meyve Sıkacağı, 70 mm'lik XL besleme borusu ile meyve, sebze ve yapraklı yeşillikleri kesmeye gerek kalmadan çok kısa süre içerisinde hazırlama imkanı sağlar. Yavaş sıkım teknolojisi ile meyve ve sebzeleri lifleri ile birlikte sıkarak yüzde 80’ine kadarını meyve/sebze suyuna dönüştürür. Ayrıca metal bıçak yerine plastik vida ile sıkarak meyve ve sebzelerin içerisinde yer alan A, C ve K vitaminlerini korur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT