Philips’le En Güzel Salatalar Doğrayıcıdan Tabağa

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips’le En Güzel Salatalar Doğrayıcıdan Tabağa

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Salatalar, sofralarımızın hem sağlık hem de lezzet açısından vazgeçilmez unsurlarından biri. Elbette iyi bir salata için biraz maharet, biraz sabır, biraz da estetik gerekiyor. Philips’in yeni salata yapma makinesi ise tüm bu özellikleri tek bir üründe topluyor.

Philips’in yeni salata yapma makinesi HR1387, birçok farklı ve üstün özelliği bir arada sunuyor. Salata malzemesinin makineden kaseye kolayca aktarılması için, ağız kısmı benzer ürünlere göre çok daha yüksek ve kullanışlı. 200 W’lık güçlü motoruyla performansı da son derece yüksek.

Philips HR1387 beş farklı kesim opsiyonu sunuyor. İnce - kalın rendeleme, ince - kalın dilimleme ve jülyen doğrama, farklı görsellikte salatalar üretmeniz için son derece uygun.

Philips’in yeni salata yapma makinesi HR1387, tüm salata malzemesini estetik ve isteğinize uygun şekilde şekilde doğruyor. Çalışma esnasında ortamı kirletmeyen, geniş haznesiyle birçok farklı malzemeyi bir arada kullanmayı sağlayan ve kısa sürede işini bitiren HR1387, oldukça pratik.

Salata malzemeleri için birçok farklı kesim alternatifi sunan Philips’in yeni salata yapma makinesi, saniyeler içinde en iyi sonucu almanızı sağlıyor. Taze ev yapımı salatalar için en iyi seçeneklerden biri olan HR1387, kesilen malzemeyi direkt olarak özel kabının içine aktarıyor ve böylece servise hazır hale getiriyor. 200W’lık motoruyla son derece güçlü olan ürün, 5 farklı paslanmaz çelik bıçağa ve geniş malzeme başlığına sahip.

Bulaşık makinesinde yıkamaya uyumlu parçalarıyla oldukça kolay temilenen Philips HR1387 ile zahmetsizce, sağlıklı, lezzetli ve yaratıcı salatalar hazırlayabileceksiniz. Philips HR1387, 179,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT