Pink Serisi Pembenin Enerjisini Sofralara Taşıyor

Pink Serisi Pembenin Enerjisini Sofralara Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pink Serisi Pembenin Enerjisini Sofralara Taşıyor

Tarihler: 21 Şubat 2018 Çarşamba ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2018 ~ Nis 21, 2018

Camın yenilikçi markası LAV, baharın müjdecisi Mart ayında sofralara pembe rengin sıcaklığını ve enerjisini getiriyor. LAV’ın Pink serisi meşrubat bardakları pembe detaylarının yanı sıra sade desenleri ve modern tasarımıyla da sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz keyifli sofraları şık, zarif ve renkli sunumlara dönüştürüyor.

Yenilikçi tasarımıyla pembenin enerjisini sofralara taşıyan LAV’ın Pink serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Sofra sunumlarına yenilikçi tasarımlarıyla modern bir şıklık katan LAV, Pink serisi meşrubat bardaklarıyla baharın rengi pembeyi sofralara yansıtıyor. Zevkle hazırlanmış keyifli sofralara pembenin naif enerjisiyle renk ve huzur veren Pink serisi meşrubat bardakları, sade desenleri ve farklı tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Yenilikçi bir anlayışı yansıtan tasarımlarıyla farklı kullanım seçenekleri sunan Pink serisi, göz alıcılığı ile ön plana çıkarak sunumlarınız için de ilham veriyor.

İster içecek ister atıştırmalık sunumlarınızda, isterseniz de renkli aksesuarlarınızı sergilemek için kullanabileceğiniz Pink serisi, şık ve göz alıcı sofralar yaratmanıza olanak sağlıyor. Pembenin baharla özdeşleşen neşe ve mutluluğu ile keyifli sofralara ve buluşmalara eşlik eden Pink serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT