Plaj Koleksiyonu İmzası

Plaj Koleksiyonu İmzası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plaj Koleksiyonu İmzası

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ Tem 15, 2018

“Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stili ile fark yaratan ünlü İngiliz ikonik marka Marks & Spencer’ın plaj koleksiyonunda, yaz aylarında da rahat ve şık olmanızı sağlayacak birbirinden renkli tatil parçaları yer alıyor.

Marks & Spencer yenilikçi ve şık tatil koleksiyonları ile, bu yaz herkesi plajlarda mükemmel bir şıklık yaşamaya davet ediyor. Koleksiyon, tek parça ve 2 parça zengin çeşitlilikte mayo ve bikinilerden oluşurken, desenli plaj elbiseleri, pareolar, kaftanlar ve aksesuarlar koleksiyona eşlik ediyor. Detaylara son derece özen gösterilen ve sezonun renklerine, desenlere ve şık aksesuarlarına yer verilen bu çok yönlü koleksiyonda herkes seveceği bir şeyler bulabilecek.

Yaz kıyafetlerini hiç olmadığı kadar şık hale getiren koleksiyon aynı zamanda pek çok yenilik de sunuyor. Hızlı kuruma özelliğine sahip, vücuda tam oturan ve sıkıca saran Swimsculpt™ teknolojisiyle havuzda ve plajlarda hem konforu hem şıklığı yakalayacaksınız. Yaz sıcağında serin kalmanızı sağlayacak Cool Comfort™ teknolojisi nemi vücuttan uzaklaştırarak sizi serin tutacak. Şık bir silüete sahip Secret Slimming™ teknolojisi, ince görünmenizi sağlayarak havuz kenarında giyinmeyi kolaylaştırarak plajlarda özgüvenli bir şıklık sunuyor. Gizli destek teknolojisi ile ultra hafif mikro elyaf kumaş büyük bir uyum sağlayarak daha fazla rahatlık sağlıyor.

Marks & Spencer 2018 plaj koleksiyonunda tüm mayo ve bikiniler vücuda tam uyum sağlıyor. Mayolardaki sütyen kupları, vücuda tam oturması, destek sunması, rahat ve güvende hissettirmesi için Marks & Spencer iç giyim ekibinin uzmanlığından yararlanarak tasarlandı. Feminen tasarımlar daha şık bir plaj görüntüsü için daha yumuşak bir silüet oluşturuyor ve ekstra güven veriyor.

Klasik renk bloklu mayolar, kesim detayından öndeki dantel rötuşlarına kadar modern bir tarza sahip. Bandeau yakalardan kare yakalara kadar farklı yaka tasarımlarına sahip canlı renkli tropik baskılı mayolar her plaj kıyafetine eğlence katıyor. Marks & Spencer bikini koleksiyonu, tankinileri, kıvrımlı yakaları, yüksek yakalı sportif tarzları, Bandeau tarzı straplez parçaları ve ayarlanabilir askılı ve klasik üçgen tarzlarıyla sizi şımartan seçenekler sunuyor.

Mayo ve bikinilerin yanı sıra hem gündüz sahillerde hem akşam yaz partilerinde kullanabileceğiniz tamamlayıcı parçalar ile son derece fazla seçeneğiniz mevcut. Plaj tuniklerinde bakır ve kızıl gibi renkler sezonun popüler renkleri olarak kullanılırken çizgi trendi de feminen bir tarza sahip şık elbiseler, tunikler ve pantolonlarda kendini gösteriyor. Sezonun yeni formları, tarzları ve kumaşlarıyla plaj kıyafetlerinizde tarzdan taviz vermenize gerek kalmıyor.

Plajda yepyeni bir trend ve konfor için www.marksandspencer.com.tr ve Marks & Spencer mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT