Plajdaki En Şık Baba Sizinki Olsun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plajdaki En Şık Baba Sizinki Olsun!

Tarihler: 11 Haziran 2015 Perşembe ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Blackspade

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2015 ~ Haz 22, 2015

Öyleyse ona yaz aylarında plajda kullanabileceği şık bir Blackspade mayo hediye edin.

Babanıza sevginizi gösterebileceğiniz en özel gün yaklaşırken, hala ne alacağınız konusunda kararsız mısınız? Stil sahibi, dinamik babalara yaz başlarken en güzel Babalar Günü hediyesini verin. Bir anlamda tatilinde de habercisi olan babalar gününde hediye edeceğiniz şık bir Blackspade mayo ile onu yaza ve tatile hazırlamaya ne dersin?

İç giyim sektöründe Avrupa’nın sayılı markaları arasında kısa sürede yerini alan ve ürettiği ürünlerle tüketicisinin konforunu her zaman ön planda tutan BLACKSPADE, keyifli ve renkli mayo koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunuyor.

Hızlı kuruma özellikleri, renkli şık tasarımları ve kırışmayan kumaşları ile Blackspade mayoları bu sezon da göz dolduracak.

Hem klasik hem de dinamik babalar için tasarlanmış çeşitli modelleri ile Blackspade mayo koleksiyonunu rengarenk Blackspade havlularla da kombinleyebilirsiniz.

Blackspade mayo koleksiyonu zengin renk ve kullanım seçenekleri ile zincir mağazalar, seçkin iç giyim satış noktaları ve www.blackspade.com web adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT