Plajlar Lovekini ile Çiçekleniyor!

Plajlar Lovekini ile Çiçekleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plajlar Lovekini ile Çiçekleniyor!

Tarihler: 12 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 12 Eylül 2017 Salı

Firma: Lovekini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2017 ~ Eyl 12, 2017

Bu yaz sahiller LOVEKINI ile çiçek açıyor! Milano’nun trend-setter ruhunu, Bodrum’un happy-hour’larına taşıyan bir beach couture markası olan LOVEKINI, plaj modasına yeni bir boyut getiren tasarımlarıyla plajlarda büyük ilgi görüyor! Koleksiyonunda mayo, bikini, tunik, plaj çantası, clutch ve plaj havlularına yer veren LOVEKINI’nin seçkin koleksiyonu ile çiçeklerin zarafeti üzerinize yansıyacak!

Temelleri 2012 yılında modanın başkenti Milano’da atılan, 2016 yılında İstanbul’da hayata geçirilen LOVEKINI bu yaz plajlara damgasını vuracak. Sunumunu ve ilhamını bir balerinin zarafetinden ve bir bale temsilinin büyüsünden alırken bu estetiği bir akademisyenin titiz, muntazam ve detaycı çalışmasıyla birleştirerek lüks ve eşsiz bir deneyim vadeden LOVEKINI, mayo, bikini ve tuniklerinde şifon çiçek işlemelerinin öne çıktığı koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Detaylardaki mükemmellik, kusursuz işçilik ve kişilik sahibi tasarımlarıyla öne çıkan LOVEKINI tüm ilgiyi üzerine çekerken aynı zamanda maksimum kullanışlılık sağlıyor.

LOVEKINI tasarımlarının kumaş ve materyalleri İtalya ve Fransa’nın çeşitli şehirlerinden özenle seçilerek İstanbul’daki LOVEKINI Bikini Laboratuvarı’nda deneysel çalışmaların titizliğinde adeta moleküllerin birbirleriyle eşsiz uyumu düşünülerek alanında önde gelen ustalar tarafından özel bir işçilikle üretiliyor. Doğanın muhteşem element renklerinden bilimsel gerçeklik ile yararlanan LOVEKINI, tasarımlarında herkesten farklı ve eşsiz renkler sunuyor.

Plajlarda Anne & Kız Modası!
LOVEKINI, özenle hazırladığı mayo kombinleri ile anneler ve kızlarının mükemmel bir uyum içinde olmalarına olanak sağlıyor. 2017 yaz modasına yön veren LOVEKINI ile kendinizi herkesten özel, farklı ve büyüleyici hissedeceksiniz!

Kaliteden asla ödün vermeyenler, plaj modasına yeni bir boyut getiren LOVEKINI ürünlerine, City’s Nişantaşı’nda yer alan LOVEKINI Pop-up Store’nin yanı sıra, Shiva Designer Store Bodrum Palmarina, Avenue No7 Boutique Kıbrıs mağazaları ile www.lidyana.com ve www.lovekini.com.tr adreslerinden ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT