Plajlarda Aile Modası İçin ‘Debenhams’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plajlarda Aile Modası İçin ‘Debenhams’

Tarihler: 16 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 16 Eylül 2014 Salı

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2014 ~ Eyl 16, 2014

Dünyada geniş ürün yelpazesi ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, plajlarda aile boyu şıklık yaratıyor. Yaz tatillerinin başrol oyuncuları mayo ve bikini ile şapka, terlik ve şortlar, anne babaların yanı sıra çocukların da stilini tamamlıyor. Yazın parlak renkleri, denizin derin mavileri ve retro izler taşıyan puantiyeler Debenhams’da ailenin her bir ferdi için bir araya geldi.

Doğanın sıcaklığını geleneksel renklerle harmanlayan Debenhams, bu yaz plaj modası için iddialı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Sezon trendlerini plajlara taşıyan Debenhams, 50’li yıllara da gönderme yapıyor. Rengarenk hasır şapkalar, kare ve çizgi detaylı şortlar, çocuklar için eğlenceli desenlerle hazırlanan mayo ve bikiniler mükemmel bir uyum sergiliyor.

Debenhams’ın yaz koleksiyonunda yer alan kadın mayo ve bikini modelleri, retro tarzdan vazgeçemeyenlere yüksek belli, fırfırlı ve etekli seçenekler yaratıyor. Modern zamanların izlerini taşıyan mayokiniler, sezonun hit renkleriyle bütünleşerek çekim merkezi yaratıyor. Çizgi ve kare desenli erkek mayoları ise eğlenceli babalar için Debenhams’da… yaz koleksiyonunda geometrik desenlerle kullanılan renkler ise hareketli bir siluet yaratıyor. Hem kız hem de erkek çocuklarına birbirinden neşeli ve cıvıl cıvıl modeller sunan Debenhams, dalgıç kıyafetlerinden esinlenilen mayoların yanı sıra babaları kıskandıracak renkli şortları da erkek çocukları için hazırladı. Kızlar için ise annelerinin tarzını yakalayacakları retro tarza gönderme yapan puantiyeli mayolar Debenhams’da…

Yaz tatili bavulu için terlikten şapkaya aile ihtiyaçlarınız için Debenhams Cevahir ve Mall of İstanbul mağazalarımıza bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT