Plume Avenue ile Şehrin En Trendy Siz Olun!

Plume Avenue ile Şehrin En Trendy Siz Olun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plume Avenue ile Şehrin En Trendy Siz Olun!

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Lipault

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Lipault, hızlı şehir hayatına ayak uydurmaya çalışanların ihtiyaçlarını yeniden keşfederek onlara uygun trendy ve fonksiyonel ürünler tasarlamaya devam ediyor. Günlük kullanım için uygun sırt çantalardan uzun hafta sonlarının kurtarıcısı valizlere kadar pek çok alternatif sunan Lipault, yeni koleksiyonu Plume Avenue ile sezonun moda trendlerine göz kırpıyor.

İş hayatında ya da günlük kullanımlarda oldukça ideal olan Lipault Plume Avenue koleksiyonu, sezona uygun renkleri ve tasarımlarıyla şehir hayatına dinamik bir hava katıyor. Lipault Plume Avenue’nün klasikleşmiş çizgilerini koruyarak modernize ettiği çanta modelleri, şehrin hızlı ve yoğun hayatında size destek oluyor. Geniş iç hacmi ve eşyalarınızı organize etmeniz için geliştirilmiş kompartımanlarıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatlıkla taşımanını sağlayan Lipault Plume Avenue valizler, fonksiyonelliğin yanı sıra şıklığı da vadediyor.

Şıklığı kadar zarif tasarımlarıyla da dikkat çeken Lipault Plume Avenue koleksiyonu, siyah, kırmızı ve gri gibi ana renklerin yanı sıra koleksiyona eklediği pastel tonlarıyla da sezonun en sevilen renklerini koleksiyonuna taşıyor.

Outdoor çantalardaki uzmanlığını şehir hayatında da kullanabileceğiniz modellere uyarlayan Lipault, “Plume Avenue” koleksiyonunu keşfetmeye Samsonite ve Trunk&co mağazalarına ve online websitesi lipault.com.tr’e bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT