Polaristen Püskül Modası

Polaristen Püskül Modası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polaristen Püskül Modası

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

Sezonun öne çıkan trendlerinden püsküller Polaris 2016 sonbahar kış koleksiyonunda bottan sneakera, loaferdan babete ve çantaya kadar onlarca modelde en şık haliyle kendini gösteriyor.

Her yaşa ve her tarza hitap şık ve rahat modelleri uygun fiyata sunan Polaris’in 2016 Sonbahar Kış koleksiyonu, modayı ayağınıza getiriyor. Sezon en sevilen trendlerinden püsküller Polaris koleksiyonunda en şık halleriyle karşımıza çıkıyor.

Sonbahar kış mevsimlerinde şıklık arayanların ilk tercihi olan kısa botlarla eşsiz bir uyum sağlayan püsküller; siyah, gri, kahverengi ve taba renkleriyle bulaşarak ayrı bir hava yaratıyor. Rahatlıktan vazgeçmeyenler ise püskül modasını sneaker ve loaferlarla yakalıyor. Polaris koleksiyonunda, bohem şıklığın temsilcisi püsküller çizmelerde de en şık halleriyle öne çıkıyor.

Ayakkabıların vazgeçilmez tamamlayıcısı çantalarda da kendini gösteren püsküller, bu Sonbahar Kış sezonunda her yerde yanımızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT