Polarize Güneş Gözlükleri İle Farkı Keşfedin!

Polarize Güneş Gözlükleri İle Farkı Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polarize Güneş Gözlükleri İle Farkı Keşfedin!

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Atasun Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

Güneşin zararlı ışınlarını engelleyen polarize güneş gözlükleri ile doğa sporları yapmak ve araç kullanmak artık çok daha konforlu ve keyifli.

Dünya markalarının çeşit çeşit modellerini bir araya getiren Atasun Optik, güneşin zararlı ışınlarını önleyen polarize güneş gözlükleri ile daha konforlu bir gündelik yaşam imkânı sunuyor.

Atasun Optik’in polarize güneş gözlükleri, güneş ışınlarını önleme özelliği ile karlı yüzeylerde oluşan parlamaları ve su yüzeyindeki yansımaları engelleyerek; dağcılık, balıkçılık gibi doğa sporları ile uğraşanların vazgeçilmezi oluyor.

Rahatsız edici boyutlardaki yoğun yansımalarda bile etkili film tabakası sayesinde ışık miktarını en aza indiren polarize camlar, açık alanda ideal görüntüyü sağlamasıyla özellikle araç kullananların, kayak ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin tercihi oluyor.

Günlük yaşamda rahatsızlık veren ışık yansımalarını engelleyen polarize güneş gözlükleri; Mustang’in çift köprülü damla ve klasik dikdörtgen, Osse’nin yuvarlak ve çift köprülü, Polaroid’in koyu renkli oval ve yuvarlak model seçenekleriyle Atasun Optik noktalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT