Polarize Güneş Gözlüklerinin Farkını Keşfedin!

Polarize Güneş Gözlüklerinin Farkını Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polarize Güneş Gözlüklerinin Farkını Keşfedin!

Tarihler: 27 Şubat 2018 Salı ~ 27 Nisan 2018 Cuma

Firma: Atasun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2018 ~ Nis 27, 2018

Güneşin zararlı ışınlarını önleyen polarize güneş gözlükleri özellikle sürüş sırasında, doğa sporlarında ve karlı yüzeylerde oluşan parlamaları engelliyor. Atasun Optik’te kahverengi, yeşil, füme ve gri renk polarize cam alternatiflerine sahip tarzınıza uygun güneş gözlükleriyle hem gözünüzü ışık yansımalarından koruyup hem de şık bir tarza sahip olabilirsiniz.

Dünya markalarının her tarza uygun güneş gözlüklerini bulabileceğiniz Atasun Optik’te yeni trend, polarize güneş gözlükleri. Polarize camlar yansımaları emebilen film tabakası sayesinde göze giren ışık miktarını azaltıyor. Parlamayı azaltan özelliğiyle kayak ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin çoğunlukla tercihi olan polarize camlı güneş gözlükleri, açık alanda ideal görüşü sağlıyor. Diğer camlara oranla yüzde 60-70 daha koyu olan kahverengi, yeşil, füme ve gri camlı polarize güneş gözlüklerini, Atasun Optik’te tarzınıza ve zevkinize uygun oversize, kedi gözü ve yuvarlak gibi modellerinden seçebilirsiniz.

Güneş Gözlüğünüzün Polarize olup olmadığını nasıl anlarsınız? Bir güneş gözlüğünün polarize camlı olup olmadığını anlamak için cep telefonu yeterli. Telefonun ekranı açıkken, güneş gözlüğünü ekranın üzerine tutarak yavaşça yatay konumdan dikey konuma getirdiğinizde görüntü tamamen kararıyorsa veya renk değiştiriyorsa, güneş gözlüğünüz polarize camlı demektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT