Profesyonel Temizlik Kärcher VC 3 Evlerde!

Profesyonel Temizlik Kärcher VC 3 Evlerde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profesyonel Temizlik Kärcher VC 3 Evlerde!

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Kärcher

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

Alman temizlik devi Kärcher, yüksek emiş gücü ile fark yaratan torbasız elektrikli süpürgesi VC 3 ile profesyonel temizliği evlere taşıyor. Vakumlu havayı altı aşamada temizleyerek toz, toz akarları ve atıklarını ortadan kaldıran VC 3, HEPA 13 filtresiyle de alerjisi olanlar için büyük fayda sağlıyor.

Kärcher ev tipi ve profesyonel ürünlerden oluşan geniş ürün yelpazesiyle herkes için profesyonel temizlik sunmaya devam ediyor. Kärcher’in ev tipi ürün gamında yer alan ve yüksek emiş gücüne sahip Kärcher torbasız elektrikli süpürge VC 3, havayı altı aşamada temizleyerek toz, toz akarları ve atıklarını ortadan kaldırıyor.

Kaba parçacıkları öncelikle filtreleyerek daha sonra küçük siklonlarda santrifüje tabi tutan VC 3, tüm kirleri filtrenin tabanında yakalıyor. Daha sonra hava akışı mikroskobik parçacıklara varana kadar birkaç filtreden daha geçerek maksimum temizlik sağlıyor. Toz torbasız sistemiyle ek masrafları önleyen VC 3, HEPA 13 filtresiyle de özellikle alerjik kişilere büyük fayda sağlıyor. Kärcher VC 3, sert zeminler ve halılar arasında geçiş yapabilen zemin aparatlarının yanı sıra farklı aksesuarlarıyla da profesyonel temizlik gerektiren her ortama uyum sağlayabiliyor.

VC 3 hakkında detaylı bilgiye https://www.kaercher.com/tr/ev-ve-bahce/elektrikli-suepuergeler/torbasiz-elektrikli-suepuergeler/vc-3-11981250.html adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT