Puma İle Performansına Güç Kat

Puma İle Performansına Güç Kat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Puma İle Performansına Güç Kat

Tarihler: 03 Şubat 2020 Pazartesi ~ 03 Nisan 2020 Cuma

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2020 ~ Nis 3, 2020

PUMA, tüm egzersizlere uygun olarak geliştirdiği antrenman ayakkabısı LQD CELL Hydra’yı performansını ikiye katlamak isteyen sporseverlerin beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’un marka yüzü olduğu ayakkabı, adımlara güç katıyor.

Global spor markası PUMA, yeni geliştirdiği LQD CELL teknolojili antrenman ayakkabısını 6 kez Formula 1 şampiyonu olan efsane pilot Lewis Hamilton’ın marka elçiliğinde tanıttı. PUMA’nın yeni modeli LQD CELL Hydra, tam boy orta tabanıyla sabit bir yastıklama sunarken ayağı mükemmel şekilde kavrayan kauçuk dış taban ile her türlü egzersiz hareketi için maksimum dayanıklılık sağlıyor.

PUMA’nın çok yönlü LQD CELL teknolojisi, hafiflik ve sağlamlığı bir arada sunan tabanı, ayağın güvenli ve dengede kalmasını sağlayan yan desteklerle sporculara daha çevik, daha cesur ve daha güçlü bir performans imkânı sunuyor.

LQD CELL Hydra, dinamik ve sıradışı tasarımı ile özel renk seçenekleriyle, yeni yılda enerjiyi harekete geçirmek ve antremanlarına güç katmak isteyen sporcular için tüm PUMA mağazaları ve Puma web sitesinden satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT